| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Joomla awbs Entegrasi
Merhabalar Arakadaşlar sizlerden bilgi almak amacıyla buraya konu açıyorum 1 vps sunucu makinam var hosting sitemede joomla sistem kurulu bu joomla sisteme ( joomla sitem seoludur html) awbs kuracağım ancak şöyle bir sorum olacak joomla üzerinden awbs müşteri girişini nasıl yaptırabilirim awbs sistemi joomlada siparişler için kullanıcam joomla üzerinden giriş yaptığında mesala awbs sistemi panel diye bir klasörün içine kurduk diyelim müşteri giriş yaptığında siteadi.com/panel yönlenmesin siteadi.com 'da kalsın istiyorum joomla ile awbs aynı diznde olmaz herhalde 2 adet index.php olamaz çünkü bu konularda bilgilendirme yaparsanız lisansımı henüz almadım yakınzamanda lisansıda alıcam lisans almadan sorayım dedim |
|
| ||||
| ||||
|
dostum anladim kadari ile joomla yi awbs entekre edmeyi diyorsun sanirim.. olmaz diye bisey yok.. olur ama php den iyi anlaman gerek sql felan olmaz diye bisey yok. olur ama cok zor bisey. aslinda böyle bisey neden ihdiyac duyyorsunki. Al Awbs kur zimba gibi islesin. awbs güzel bisey herseyi hallediyor... Sen elini dahi vurmuyorsun. saglam bide tema off degme keyfine
__________________ Öyle bir cagda yasiyoruzki bir önyargiyi yok etmek atomu parcalamaktan daha zor |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |