| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools | Display Modes |
| ||||
| ||||
| Nano Nedir? Nasil Kurulur?
Nano Nedir? Gentoo Linux'un öntanimli metin düzenleyici programidir. Ara bul ve degistir gibi özelliklerinin yaninda, su satira git gibi özelligide mevcuttur."Pico ile ayni görevi görür." Nasil Kurulur? http://www.nano-editor.org/dist/v2.0/nano-2.0.6.tar.gz tar -zxvf nano-x.y.z.tar.gz cd nano-x.y.z ./configure make make install NOT:Verdigim sürüm son sürüm ancak daha yüksegi cikarsa http://www.nano-editor.org/download.php'dan indirebilirsiniz Kaynak: GNU nano
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| ||||
| ||||
|
yada daha basit sekilde, yum install nano
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
yumu karistirma hocam biliyon yumdan neler cektim
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| ||||
| ||||
|
yam yum etme sinan adam yazmis iste
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
tmm abi ustume gelmeyin sekiziniz birden ![]() (artik gozluk kullaniyorum dinlendirici )
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Bende nano kullaniyorumda birseyi kaydettim crtl + x diyorum kaydediyorum o ekrandan tekrar komut dizinine dönemiyorum kapatip tekrar aciyorum ![]() bunun kisa yolunu söyleyebilecek varmi acaba |
|
| ||||
| ||||
|
Ctrl+X Enter komutlarini uyguladiginizda komut dizinine düsmüyormu ? |
|
| |||
| |||
...-- nano diince kaybolan IPOD nano´m aklima geldi ...
|
|
| ||||
| ||||
|
iPod Nano 8 GB 34dolar cin'de ama bir türlü sokamiyoruz gümrükten
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/whm-cpanel/506-nano-nedir-nasil-kurulur.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Technorati: Discussion about “Nano Nedir? Nasıl Kurulur?” | This thread | Refback | 07.01.08 19:52 | |