| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| SSL Sertifikasi
Merhaba arkadaslar kendime ait bir sunucum vardi ve bunda sanal pos kullandigim icin bi arkadasa kurdurduk öle böle ama kendiside bala mala yapti yapmasina da ama hata veriyodu fakat yinede calisiyodu ![]() simdi ise sunucu degistirdim ve bu SSL sertifikasini yeni sunucuya kurmak istiyorum bu konuda biraz arastirma yaptim bilmeyen bir cok arkadasimiz var bilen bir arkadas adim adim anlatirsa eminim hem ben hemde benim gibi bir cok insanin duaci olacagini umuyorum saygilar sevgiler |
|
| |||
| |||
|
Mesaj yerine ulastigi icin duzenlendi.
Last edited by Onursal; 26.09.07 at 00:50. |
|
| |||
| |||
|
hocam tamam bilgim olabilir bunu ucreti ile yapmanda normaldir saygi duyuyorum ama butur bi aciklama yapmanada gerek yoktu suskun kalsaydin daha iyiydi valla! Anlatacak olan adama da mani olmus oluyorsun bu sekilde...
|
|
| ||||
| ||||
|
SSL sertifika turunuz ve Kontrol paneliniz nedir?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
turu derken ? Whm/Cpanel |
|
| ||||
| ||||
|
QuickSSL vs vs?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
hocam o kadarini bilemicem inan hostcininden aldim iste ole bisi yazmiyodu
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Eger sunucu degistirdiyseniz CSR'lerin yeniden atanmasi gerekiyor... Servis saglayicinizla aranizda yapabileceginiz bir islem bu.. Bu islemden sonra yazarsaniz kurulumu anlatabilirim.
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |