| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| VPS Hotmail Sorunu
merhaba arkadaslar. VPS'imde barinan sitelerden hotmail'e mail gitmiyor. Junk klasörüne bile ulasmiyor. Fakat gmail, mynet vs ulasiyor. Sitelerde kullanilan scriptten kaynakli bir sorundur diyerek, sitelerin contact emailini hotmail adresi yapip, WHM'den tüm userlara mail gönderdim, fakat hotmail ulasmadi. Nasil cözebilirim ?
|
|
| ||||
| ||||
| vps i aldiginiz yere daniscakmisiniz gibi gozukuyor ![]() (r10 dan cevap) |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
bu o kadar zahmetli ve uyuz bir islemdir ki bunu para versen yapmazlar. defalarca hotmail ile yazisman gerekebilir yok spf kaydi yok dns kaydi yok whitelist kaniti. adama illallah dedirtiyorlar. keza hotmailin bu gune kadar hayirli bir is yaptigini gormedim. messenger mucizesi haricinde hic bir baltaya sap olmayi basaramamistir. ayrica cart diye hack lenebilen mailler vardir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
hostbank sonuna kadar hak veriyorum oldum olasi microsoft urunlerine uyuzlugum vardir eriflerin programlama dilleri bile parali herseyi para ve gizlilik.. gizlide ozman nie guvenli degil bill baba yine yapiyor yapacagini...
|
|
| |||
| |||
|
Hostbank yani cozulemeyecek bir sorun mu bu? Userlarin hepsi hotmail adresleriyle kayitli. Boyle kullanayim desem hicbir isime yaramaz. Bir cozum bulmam lazim |
|
| ||||
| ||||
|
arama kutucuguna hotmail yazip aratin.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Ben bu sorunun 100% cozumunu Hotmail'e yazmadan, Hostbank musterileri icin ucretsiz, WHMDestek uyeleri icin 50% indirimli yapabilirim
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Buraya mesaj yazabildigine gore sanirim 2.'si sana uyuyor
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |