| |||||||
![]() |
| | LinkBack (3) | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Sunucumdan Saldiri Yapiliyor...
arkadaslar son zamanlarda sunucuda kasmalar veya putty e baglanamama gibi sorunlar yasiyordum. Bugün baktim ki sunucu komple gitmis DC ile görüstüm benim sunucudan biri baska bir siteye mi sunucuya mi ne saldiri yapiyormus. suan DC makinemi kaptti Ticket actirdim acacaklar 1-2 saat icinde benim suan neler yapmam gerekiyor yardimci olur musunuz ?
|
|
| |||
| |||
|
madem bunu soyleyebilmisler. o zaman hangi accountun bunu yaptigini ogrenseydin ya. ? ilgili accountu terminate et. kurtul
__________________ |
|
| |||
| |||
|
ustam sadece kendi sitem var host falan satmiyorum kendi arkadaslik sitemi barindiriyorum. Samimi bi arkadasim biliyordu bilgileri bi ara ayar cekmesi icin ona vermistim ondan supheleniyorum simdi olan oldu fakat nasil bir cozum bulmaliyim |
|
| |||
| |||
|
bir cok saldiri yöntemi olabilir. ilgili bir resim icine kendi kodlarini atmis disardan program yoluyla senin sunucunu kullanarak baska sitelere saldiri yapiliyordur. gibi bir cok hikaye uydurabiliriz. 777 li klasörelerinin icine .htaccess dosyasi atip icine bu kodlari ekle. bu dosyalar o klasöre yüklenmis dahi olsa bile calismalari engellenir. Code: <Files *.js ,*.php ,*.txt ,*.exe> Deny From All </Files> locate dosyaismi yazip zararli dosyalari bulabilirsin. en iyi yöntem siteni 1 hafta öncesine geri almak. sifrenide baban dahil kimseye söylememek
__________________ |
|
| |||
| |||
|
ustam bu layered firmasi teknik destek sunmuyor lanet olsun bole firmaya... SSH giremiyorum sanirim port degistirmis lavuk whm ye giriyorum suan nasil cikarim bu isin icinden ![]() ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
madem layerden alcan hostbank ile anlas
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| |||
| |||
|
abi suan saten layerden aldimda hic mi hic memnun degilim kirkyilin basinda bi sorun oluyor onada para istiyolar bole hizmet olmaz bence... Malini satiyosan arkasinda olacaksin aman ben sayatim parami alayim keyfime bakayim yok ole ama gavur milleti anlatamazsin iste....
|
|
| ||||
| ||||
|
Askolsun mutlu bizi unutmussun
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
layeredtech dedicated olarak veriyor sunuculari. alirken buna dikkat etmediniz sanirim. onu yapin bunu yapin surasi söyle burasi böyle seklindeki isteklerinize cevap vermeyeceklerdir. bu layeredtech in kötü oldugu anlamina gelmez. verdiginiz paranin karsiligi tam anlamiyla budur. eger destek istiyorsaniz bir bayiden veya ihtiyacinizi karsilayabilecek diger noktalardan almalisiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: open(/tmp/sess_D6jE5ROLsQe9dIEK80fpjoASmg2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/index.php on line 42 Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/index.php on line 42 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/index.php:42) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/index.php on line 99 bunun anlami nedir ve neden durduk yere bu hatayi verdi :S:S:S |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/whm-cpanel/615-sunucumdan-saldiri-yapiliyor.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Horde Mail Problemi.. - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | Post #0 | Refback | 16.01.08 02:01 | |
| Horde Mail Problemi.. - Sayfa 2 - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 01.12.07 19:06 | |
| Horde Mail Problemi.. - Webmaster Forumu | Post #20 | Refback | 05.11.07 00:13 | |