| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
merhaba 3 tane domain üzerinden yayin yapmak istiyorum whm den bunu yapma sansimiz varmi? maskeli yönlendirme olmuyacak.
|
|
| |||
| |||
|
domainlerden biriyle hesabini ac ve sinirsiz domain ekleme yetkisi ver. cpanel gir ve geriye kalan domainleri hesaba ekle.
|
|
| ||||
| ||||
|
senin dedigini yaptim ana domain e yonleniyor benim istedigim su sekilde olacak ana domain => site.com/araba.html aciliyor => site.net/araba.html => site.org/araba.html maskesiz yonlendirmek olacak ornek bir site vereyim misafir.net 4 domain uzerinden isliyor. |
|
| ||||
| ||||
|
peki .com da yaptigimiz degisiklikler .org da veya .net te de gerceklesecek mi ? yoksa her uzanti farkli sekilde mi devam edecek ? yani senkronize mi olacak ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
evet .com da yaptigimiz degisikler .org & net te gozukecek
|
|
| |||
| |||
|
hesap acarken Domain Parks bölümünü 2 yap. daha sonra da cPanel e gir Parked Domains den domainleri ekle. not: host .com uzantiya acilmis ise Parked Domains e sadece .org .net uzantili olani yazacaksin. .com olan domaini yazmana gerek yok. |
|
| |||
| |||
|
bunu cpanele girmeden whm den de yapabilirsiniz bunun icin yapmaniz gereken "DNS Functions" kismindan "Park a Domain" linkinden park kismindan hesap adini secip, domain to park kismina da park edilecek yani diger domainlerinizden birini yazmaktir. iyi calismalar |
|
| ||||
| ||||
|
goodboy sen bu isi biliyorsun
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |