| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools | Display Modes |
| |||
| |||
| FFmpeg ve bazi eklentiler. Kurulu gibi ama yoksa degil mi? :S
Arkadaslar ben ostube icin siteme ffmpeg, flvtool2 olib gibi eklentiler kurdum. ayrica which nemcoder deyincede yerini gosteriyor. Fakatu kuruluma gectigimde [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/1.JPG[/IMG] eklenti 1 deki gibi script tarafindan bulunamiyo. Yolunu yaziyorum yine olmuyo. Fakat baktigimda hepsi yerinde duruyor gibi. eklenti 2 de gorusdugu gibi. Fakat which ffmpeg dedimde /usr/bin/which: no ffmpeg in (/usr/kerberos/sbin:/usr/kerberos/bin:/usr/lib/courier-imap/sbin:/usr/lib/courier-imap/bin: /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/root/bin) boyle bir yol veriyor. Bu konuda yardimci olarcak var mi?Oysa eklentileri kurarken hepsinde succesful demisti. |
|
| ||||
| ||||
|
ffmpeg mi, ffmpeg-php mi hatali olan modul?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Os tube'yi kurmaya calisiyorsaniz vazgecin, cok sacma bir script. Config dosyasi icine bu eklentilerin yollarin tekrar tekrar yazmaniz gerekiyor bu yuzden hic ugrasmaya degmez... Clip Share kullanabilirsiniz bu script daha ideal. php - info komutuyla eklentilerin kurulup kurulmadigini da gorebilirsiniz. İyi calismalar, |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/whm-cpanel/667-ffmpeg-bazi-eklentiler-kurulu-gibi-yoksa-degil-mi-s.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| site,server: Blogs, Photos, Videos and more on Technorati | This thread | Refback | 06.12.07 19:52 | |