| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| plesk 8.1.1 awbs ye monta edilmiyormu dogrumu ya
ya ben biyerden awbs aldim herseyini ayarladik pelski awbs ye uyduramda yetkili bana awbs nin 8.1.1 i desteklemedigini soyledi yeni surumlerini eklyioruz dedi biaz sacma gedi kandiriyomu beni dogrumu acaba.?
|
|
| |||
| |||
|
tamamda burasi whm / cpanel destek yeri.
|
|
| ||||
| ||||
| Ne Alaka Hocam. Awbs Destek Topici var gördügün gibi forumda ve arkadas sorusunu orada sormus.Hocam Awbs Resmi Satici olan krackl consulting 'den profesyonel destek alirsan plesk'i Awbs'ye entegre eder diye düsünüyorum.Kolay Gelsin.
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Saol bakayimbi bide yanlis yere yazmadimya yanliso lmasinda |
|
| |||
| |||
| Quote:
5555 AWBS Yetkili Bayii Kurulum Host Alan Adi Host Sunucu istanbul Türkiye AWBS olacak galba siz yanlis dediniz yoksa ben yalnis dedim. |
|
| |||
| |||
| Quote:
awbs yi ordan aldim zaten onlarda yapamadi olmadi |
|
| |||
| |||
| Duzeltme Evet bu arkadas AWBS yazilimini bizden aldi..Kendisinin windows sunucusu vardi. Ta en bastan satmadan once sunucusunun konfigurasyonlari hakkinda herseyim tam oldugu bilgisini aldik... Kendilerine kurma konusunda yardinci olacagimizda acikladik ki, hic bir AWBS Yetkili Saticisinin boyle bir zorunlulugu yoktur... Gel geleim sunusunda ki gerekli bilesenleri de yukledik..(Zend vs.) Fakat AWBS ile sunucuyu bir turlu konusturamadik. Onceleri hatanin bende ldugunu dusunuyordum ama, bu konuyla ilgili olan arkadaslarimdan destek istedim ama her kim el atiysa bana ayni cavabi verdi.. "Sunucuda problem var..." simdi bu arkadasimiz AWBS ini bir linux makineye kurdu ve sorunsuz calisiyor... Ama burada uzlerek goruyorum ki beni ve firmami töhmet altinda birakmis. Bir de bu arkadasin yazdigi su mesaji okuyun da nasil biri oldugunu gorun.. http://forum.whmdestek.com/awbs-dest...m-koyariz.html Ustelik isa53 diye ban yiyince yeniden baska bir isimle uye olup konunun nasil yapildigini anlatmis bir de utanmadan..Sanirim yeni nicki de Sadecealan Bu aciklamayi yapma sebebim budur. Tekrar ediyroum Yapamadik diye bir sey soz konusu degildir.. Bilgilerinize Last edited by uguronur; 10.01.08 at 00:13. |
|
| |||
| |||
|
Öncelikle Merhaba Degerli Arkadaslar ! Böyle Sacma Sapan Konusma Baslatan insanlarin Lütfen Mesajlarina Yanit Vermeyelim ... Bu sahsi Görüsüm Benim Kendini Bisey Sanip Böyle Kaliteli Bir Forumu Kirlettirmeyelim. Adam Awbs ' ye MONTA Adecekmis... Hey Allahim Ya Ne Diyim Bilmiyorum ? Oto Tamircisi Yanina Git Dostum Bisey Diyemiyorum Ancak Böyle Bir Forumda Böyle Bir Konu Görmek Acikcasi Üzdü Beni... iyi Paylasimlar Dilerim Herkese !
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |