| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| cpanele giremiyorum..Lütfen acil yardim.
c panele giris yapamiyorum.sitenin yedegini almak icin ugrasiyordum.. veritabani diye bir yrlere girdim.orda benden bir sifre istedi..bende cpanel sifresini girdim kaydedildi dedi..daha sonra c panele giris yaptimmi yapmadimmi bilemiyorum ama su anda giris yapamiyorum. filezilla dan giris yapiyorum bana söyle bir hata veriyor..cok acil yardim ederseniz sevinirimm.. Komut: USER ayancika Cevap: 331 User ayancika OK. Password required Komut: PASS ******** Cevap: 530 Login authentication failed Hata: Sunucuya baglanti kurulamiyor |
|
| ||||
| ||||
|
domain adresinizi pingleyip acik mi kapali mi bakar misiniz?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
ben bu konularda cok acamiyim..o dediginizi yapmam mükün degil..ben size site bilgilerini versem bunu cözmeniz mümkünmü acam..gercekten bilgim cok az..
|
|
| |||
| |||
|
ayrica sitem calisiyor... admin panel calisiyor..site adresi. AgAcLI KÖYÜ -WEB PORTALI |
|
| |||
| |||
|
Arkadaslar lutfen yardim..birileri yardimci olsun..diyelimki cpanel sifresiniunuttum..bidaha giremeyecekmiyiz..bunun bir cozumu olmali..acemiligime verin beni cpanle kavusturun
|
|
| |||
| |||
|
Merak etme birsey olmaz ... Hostunuzu aldiginiz yere belirtin cpanel sifrenizi degistirip size versinler.. Yenisini..
|
|
| |||
| |||
| sakin..
sakin ve sabirli olmak lazim butür islerde
|
|
| ||||
| ||||
| Free online network utilities - traceroute, nslookup, automatic whois lookup, ping, finger burdan domain dossier i tikla Ardindan sitenin adini gir bak bakaim DNS zonelari duruyor mu ? Duruyorsa yani IP adresi varsa FTP Programina site adi yerine bunu da yazabilirsin Eger sifreni unuttuysan Module aktif ise siteadin.com/cpanel yanlis deneme sonunda reset password diyecektir.. Hadi oda olmadi söyle hosting sirketine msnden , msn destekleri yoksa Ticket ac |
|
| ||||
| ||||
|
Kullanici adiniz veya sifreniz hatali görünüyor.. Hosting servis saglayicinizla görüsüp sifrenizin degistirilmesini talep ederseniz sorun düzelecektir.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |