| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Server mail (yahoo-hotmail) sorunu.
Selamlar, serverdaki domainlerden daha önce yahoo ve hotmail' e sorunsuz mail gidiyordu. Fakat 2 gündür, yahoo ya spam olarak ve gecikmeli hotmaile ise hicbir sekilde mail gitmiyor. isin garip yani ise, Bilgisayarimdan, Outlook, incredimail vs. gibi programlar ile yada, domain.com/webmail den yollamaya calistigimda yahoo ya spam olarak ve gecikmeli hotmaile ise hicbir sekilde mail gitmiyor. Herhangi bir hatada almiyorum. mail2web.com sitesinden mailler ile oturum acip gönderdigimde hem yahoo hemde hotmaile inbox olarak sorunsuz ulasiyor. Server daha 2 haftalik + ipler spam listesindede yok cünkü toplu gönderime izin vermiyorum. PTR kaydi yaptim, SPF kaydi yaptim (2 gün önce.) fakat yine sorun düzelmedi. Tam olarak sorun Tweek yada exim yapilandirmasindanmi kaynaklanir yoksa baska sorunlarmi vardir. Bu konuda önerileri olan varsa paylasirsa sevinirim. Saygilar. |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucu ip niz nedir? son 2 gün icerisinde sunucuda herhangi bir degisiklik yaptiniz mi?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Tesekkürler abi ilgin icin. Kolay gelsin. |
|
| |||
| |||
|
pardonda o ilgiyi cözümü buraya yazsaniz Ayni problem bendede var ve 15 gündür cözemedim.http://forum.whmdestek.com/whm-2086/...emli-soru.html
__________________ http://www.ismakina.org |
|
| |||
| |||
|
evet burayada yazabilirmisiniz cözümü lütfen..bende de ayni sorun var
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |