WHM cPanel » WHM Eklentileri (Addons)

WHMSonic OTO DJ Problemim

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM Eklentileri (Addons)
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 20.05.08, 01:58 PM
ozpulat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atari

Tecrübe Puanı: 0
ozpulat is on a distinguished road
Çözüldü WHMSonic OTO DJ Problemim

Merhaba Arkadaslar WHMSonic Shoutcast Admin Pro Aldım Yıllık..

Hersey Gayet Guzel Ama tek problemim war musterimin Cpaneline Erisimini Falan Actım Ve Oto dj yi kurdum sarkıları alacagı dizini falan belirledim Oto dj yayını baslatıyorum Yayını alıyor ( nerden bildin aldıgını derseniz ircd hizmeti veriyorum bota radyo bilgilerini girdim ve yayını ayarladım isim ve sarkı calıyor gösteriyor ) yani yayında gercekten biri war :=) ftpye attıgım sarkıları calıyor AMA SES CIKMIYOR : (

Winampda Gerekli Linke Tıkladıgımda ICY 200 OK veya ICY 401 Service gibi Sabit Yazılar Duruyor..

Yardımcı Olursanız Tesekkur Ederim..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 21.05.08, 12:15 AM
WHMSonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM Developer

Tecrübe Puanı: 31
WHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond repute
Thumbs up

Merhaba,
Bu problem genellikle radyonun intro-backup ozelliği aktif durumda ise yaşanmaktadır, AutoDJ radyolarda intro-backup özelliğini desteklemiyor ve sorun çıkartmaktadır. Eğer radyo için intro-backup özelliği kapalı ise sorun yüklemiş olduğunuz mp3 dosyalarından kaynaklanabiliyor mp3 KHZ değeri 44 değilse yine problem çıkartabilmektedir genellikle tüm mp3 dosyaları 44 KHZ dir fakat bazı Türkçe şarkılarda bu değişebiliyor.

Sorunu çözmek için öncelikle intro-backup özelliği açıkmı kontrol ediniz, kullanıcının cpanelinde intro-backup özelliği kısmında bunu görebilirsiniz, eğer aktif ise kapatınız ve ardından önce autodj durdurun ardından radyoyu restartlayın ve autodj'i başlatın.

Sorun intro-backup ile ilgili değilse, önce autodj'i cpanelde durdurun ardından şarkıları alacağı dizindeki tüm mp3 dosyalarını silin ve bir adet sağlam mp3 yükleyin yükleyeceğiniz mp3 dosyasının KHZ değerini bilgisayarınızda winampta çalarak görebilirsiniz 44 KHZ olanı seçin ve yükleyin. Yükleme bitince cpanelde önde radyoyu restartlayınız ardından autodj özelliklerine girip reload playlist veya playlisti yenile linkine tıklayınız. Radyoyu test ediniz.

Yukardaki açıklamalar sorununuzu çözmemiş ise size daha fazla yardımcı olabilmemiz ve sorununuzu tamamen giderebilmemiz için http://www.whmsonic.com/support/ adresinde üye kaydınızı yapıp, Türkçe teknik destek ticket'i açmanızı rica ederiz. Ticket açarken gerekli bilgileri sunmanızı ve mesajınıza cpanel kullanıcı adınıda eklemenizi rica ederiz.

Saygilarimizla,
www.whmsonic.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 21.05.08, 03:41 AM
WHMSonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM Developer

Tecrübe Puanı: 31
WHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond repute
Problem kısa bir süre içerisinde WHMSonic Support üzerinde teknik destek ekibi tarafından çözülmüştür, autodj'in radyonun bitrate sorunu giderildikten sonra sorunsuz olarak çalıştığı tespit edilmiştir, müşterinizi bu konuda bilgilendirebilirsiniz radyosu online.
www.whmsonic.com

Seçenekler
Stil