| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Ben WhmSonic kurmak istiyorum kurmadan önce bazi sorularim olucakti size. Öncelikle whmsonic irc destegi şuan satişdami ve whmsonic radyo ve irc eklentisi ile beraber alabilirmiyiz. birde dedicated kurucaz ssh de açik vs güvenlik açigi oluşurmu irc versiyonu kursak birde lisansi sizden alsak kurulum yapabilirmisiniz ? kredi karti ile almayi düşünüyorum. hem irc hem radyo olani alicam cpanel WHM lisans satiş varmi hocam ? birde biz reseller bayiligi de almak istiyoruz mümkünmü kayit nasil olucaz birde 15 günlük deneme süresi varmiş onu kurdugumuzzaman 15 gün sonra sizden lisansli alsak bi sorun çikarmi üstüne kursak lisansi anlatirsaniz çok sevinirim. ![]() Saygilarimla DOĞAN |
|
| ||||
| ||||
| Merhaba, Gondermis oldugunuz emailinizi yanıtlamış bulunmaktayız, ilginize teşekkür ederiz.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |