| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Auto Dj AAC yayin yapabilirmi?
Merhabalar Auto Dj kullaniyorum ve bu sistemden cok memnunum ancak radyo yayinimi ben normalde 32bit AAC olarak yapiyorum otomatik dje gecince normal mp3pro kalitesinde 32bit oluyor yani ses kalitesi bozuluyor acaba sunucuya auto dj sistemine aac eklentisi kurulabiliyormu ? yardimci olan herkese simdiden cok tesekkürler |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Onumuzdeki birkac gun icerisinde yayinlanacak olacak yeni WHMSonic v2.0'a ait en buyuk ozelliklerden birini dile getirmissiniz, AutoDJ AAC+ ve WHMSonic sound filter(HD) ozellikleri ile internet radyo sistemlerinde yine bir ilke imza atiyoruz. Ekstra olarak dünya capinda bildiginiz üzere flashmedia server olmadan AAC+ radyolari flashplayer desteklemiyor ancak gelistirdigimiz bir player sayesinde AAC+ radyolar direk olarak internet explorer üzerinden WHMSonic player ile dinlenebilmektedir, bu sayede mediaserver satin alinmasina ekstra masrafa gerek kalmamistir. Ayni teknolojiyi pek yakinda AutoVJ ve video stream ozellikleri ile sunacagiz. Konuyla ilgili ingilizce aciklamalar: http://www.sonicpanel.com/forum/showpost.php?p=1344&postcount=7 v2.0 ve AAC+ AutoDJ uzerine resimler ve, zamanlanmis playlist özellikleri + email template yönetimi, yeni listeleme sistemi artik cok daha süratli ve yeni özelliklere sahip. ![]() ![]() ![]()
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com Last edited by WHMSonic; 21.02.09 at 00:34. |
|
| |||
| |||
|
Merhaba, Gelistirdiginiz flash playerde media server gereksinimi kalmadan AAC yayinlarini destekleyen player örnegini gösterebilir misiniz? Bunun olabilmesi icin bir pluging yüklenmesi lazim oldugunu düsünüyorum. iyi calismalar. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |