WHM cPanel » WHM Eklentileri (Addons)

WHMSonic ShoutCast Admin Pro

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM Eklentileri (Addons)
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 11.01.08, 09:14 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
Herox18 is on a distinguished road
Benim Şuan Yurt içi yani Türkiyede sunucum var ve teknik bir sebebden dolayı yurt dığı bağlantısı kesildi ve whmsonic i kullnamıyorum.

whmsonic ekini olarak bu duruma çare bulmanız çok iyi olabilir.

Her sunucusu türkiye de olanda sorun olur bu.

Sonuçta sunucu saldırı aldımı yurt dışına kapadığımızda oluyor ve doğal olarak whmsonic bağlantı kuramayınca paneli kullandırtmıyor.

Ben zcilen çözülmesi gerekiyor.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #12 (permalink)  
Alt 11.01.08, 09:38 PM
WHMSonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM Developer

Tecrübe Puanı: 31
WHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond repute
Merhaba,
Bu sorunla ilgili Türkiye içindeki bazı datacenterlardan da talep gelmektedir, sorunun tamamen çözülmesi ve daha kaliteli bir hizmet için kısa bir süre içinde Türkiye datacenter lokasyonlu bir WHMSonic serverı yerleştireceğiz, sunucusu Turkiye de bulunan müşterilerimizin programları WHMSonic Turkiye serverları ile bağlantı kuracak bu sayede performans artışı ve Telekom kaynaklı bağlantı kesintilerinede son vermeyi planlıyoruz.

ilgilinize teşekkür ederiz.
www.whmsonic.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #13 (permalink)  
Alt 29.01.08, 07:41 AM
Sempron

aydin is on a distinguished road
Merhabalar Drect Admin Panel kullanıcısıyım shoutcast radyomuz var ve buraya dj yayında olmadımı oto dj olmasını istiyoruz sanırım sizin bu programda bu mevcut ama bizim panele uygun olanıda varmı

Host olarak nasıl bir gereksinim olabilir bize sonucda yayınlanacak şarkıları ftp de bir yere upload edecegiz sanırım

Fiyatlarınızda Çok uygun haberinizi bekliyorum
  #14 (permalink)  
Alt 29.01.08, 09:50 AM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
php coder olmak vardı..

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Şu an için değil ancak ilerleyen günlerde DASonic ve PleskSonic kullanımınıza sunulacaktır

WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR!

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
  #15 (permalink)  
Alt 29.01.08, 08:20 PM
Sempron

aydin is on a distinguished road
insallah bekliyor olacagiz teşekkürler
  #16 (permalink)  
Alt 31.01.08, 12:51 AM
Atari

fulhosting is on a distinguished road
merhabalar,

öncelikle whm sonic yapımcılarına teşekkur ederım. Bu programı hazırladıkları ve bizlerin hizmetine sundukları için. Whmsonic bir türk yapımı programdır. Ben kendi şahsım adına konuşuyorum bunu ilk duydugum zaman gurur duydum. Ayrıca ihtiyaçlara cevap vermesi bakımından çok kullanışlı bir programdır.

Whm sonic yetkilileri turkçe iletişim kurmaları gerçekten bir turk olarak bizim için bir artırdır. Ayrıca teknık destek bakımından cok ustunler. Ben boyle teknik destek görmedim gerçekten. Ticket olusturuyorsunuz daha sonra sızınme messenger aracılıgı ıle bırebır gorusuyorlar ve sıze yardımcı oluyorlar. gerçekten çok teşekkur edıyorum.

Ayrıca root şifrelerınızı çekınmeden verebılırsınız. Şifrenizi verın onlar kurulumu tamamlayıp sunucunuzu saglam bı sekılde sıze teslım edıyorlar. Size sadece whm sonic in niğmetlerınden faydalanmak kalıyor. Bence çok başarılılar ve ileride daha buyuk şeyler yapacaklar. Buna inanıyorum.

Çalışmalarında başarılar dılıyorum.

Herkese tavsiye edıyorum.
  #17 (permalink)  
Alt 02.03.08, 12:00 PM
Sempron

cculha is on a distinguished road
cculha - MSN üzeri Mesaj gönder
benim önemli bir sorum olacak. sadece cpanel kullanmaktayım ve satış yapıyorum. radyo satışı da yapıyorum. host açıyorum ve shell yetkisi veriyorum. ilgili kişi shell e giriyor kuruyor veya ben kurup ona veriyorum. yalnız kafama takılan nokta şu. ben cpanel den hesap eklerken bu şahıslara band limiti koyuyorum fakat radyo yayını bu banda dahil mi? yani cpanel bandı ölçebiliyor mu? yoksa adam limiti aşıp benim makinamın bandını bitirebilir mi.? bu konuyla ilgili ne yapmam lazım. mrtg ve bandmin kurulu fakat onlar da tek tek kim ne kullanmış bakma şansı bulamadım. bunun için herhangi bir çözüm öneriniz var mı yoksa whm sonic de bu özellik var mı veya varsa whm sonic satın almak zorunda mıyım. yardımcı olursanız sevinirim.
  #18 (permalink)  
Alt 02.03.08, 12:25 PM
Sempron

cculha is on a distinguished road
cculha - MSN üzeri Mesaj gönder
merhabalar. ben demo sunu kurdum fakat bir eksik gördüm. bayi ekledim fakat bayiye koyabildiğim limitler sadece

Radyo Oluşturma Limiti: 3
Maximum Dinleyici Limiti: 32
Maximum Bitrate Limiti: 32 KBPS
AutoDJ Creation Access: yes

bunlardan ibaret. bayiye trafik limitini nerden koyacağım?? yoksa cpaneldeki limitten mi okuyor. bu çok önemli lütfen yanıtlayın.
  #19 (permalink)  
Alt 02.03.08, 03:35 PM
WHMSonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM Developer

Tecrübe Puanı: 31
WHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond repute
Merhaba,

Internal Müşteri: Sunucunuzda webhosting hesabı ve cpanel hesabı bulunan müşteri demektir.
External Müşteri: Sunucuda webhosting hesabı olmayan fakat WHMSonic ile fake cPanel hesabı yaratılmış panelinde sadece WHMSonic özellikleri görülebilen, webhosting, email, ftp, vs yetkileri olmayan müşteri demektir.

Genel Trafik Sorunuz:
WHMSonic üstün bir trafik algılama ve yönetim sistemine sahiptir, müşterinizin sadece shoutcast trafiğini hesaplar ve size bunu anlık ve aylık olarak göstermektedir. Bu özellik Araçlar Intro-Backup / Diğerleri menüsü altında bulunmaktadır Bandwidth monitor linkine tıklayarak müşterilerinizin kullanmakta olduğu trafiği görebilirsiniz.

Yukardaki özellik ile birlikte; WHMSonic kişinin kullanmakta olduğu trafiği müşterinizin cpanel toplam trafik kullanımına ekler ve ay sonunda bunu kişinin hesabına yansıtır. Bu durum Internal müşteriler için geçerlidir External müşteriler için yani hosting hesabı olmayıpta radyo kurduğunuz müşterilerin trafik kullanımları yine WHMSonic tarafından yukarda anlattığım şekilde hesaplanır ve monitör sayfasında listelenirler.

Müşterilerinizin hiçbir şekilde vermiş olduğunuz trafik limitlerini aşmaları mümkün değildir, trafik limitini aşan bir müşterinin eğer bu müşteri internal ise cPanel tarafından tüm hosting hesabı dahil olmak üzere otomatik askıya alınır eğer bu müşteri external hosting hesabı olmayan müşteri ise whmsonic tarafından sadece radyosu askıya alınır ve sadece sizin tarafınızdan geri açılabilirler.

Bayilerde Trafik Limiti:
Güzel bir konuya deyinmişsiniz ve cevabıda vermişsiniz aynı zamanda, Bayilerinizin tarafik limiti bayinize WHM de webhosting bayi hesabı açarken verdiğiniz trafik limitidir. Bayileriniz sadece internal radyo oluşturabilir yani sadece hosting hesabı olan müşterileri için bu durumda bayilerinizin altındaki müşterilerin de trafik hesaplamaları cpanel tarafından yapılmaktadır bayi dahil.

Bayi veya bayinin altındaki herhangi bir radyonun bayinin toplam trafiğini aşması durumunda bayi yeni hosting hesabı oluşturamaz bu zaten bildiğimiz bir durumdur, Bayinin barındırmakta olduğu ve sadece kendi trafik limitini aşmış olan site veya siteler otomatikmen cpanel tarafından askıya alınabilir, eğer WHM ayarlarınızda trafik aşanlar için otomatik suspend açıksa sistem bu şekilde çalışmaktadır yine bildiğimiz bir WHM özelliğidir. Bayinin toplam trafik limiti yeterli ise barındırdığı sitenin trafik limitini artırarak askıdan çıkartabilir eğer bayinin toplam trafik limiti yetmiyorsa veya bitmişse askıyı kaldıramaz sizinle iletişime geçecektir normal olarak.

Bu durumda bayilerde kendilerine verilen limitleri bildiklerinden buna göre hareket etmeleri gerekmektedir.

Önemli Hatırlatma:
Bize dilediğiniz zaman Support - Login Page adresimizde Türkçe ticket açarak ulaşabilirsiniz. Forumları ziyaret etmemiz zaman alabilmektedir.

Önemli sorularınız için üst kısımdaki iletişim adresimizi kullanmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,
WHMSonic Türkçe Destek Ekibi
www.whmsonic.com

Konu WHMSonic tarafından (02.03.08 Saat 03:48 PM ) değiştirilmiştir..
  #20 (permalink)  
Alt 02.03.08, 06:14 PM
SeNaTöR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

SeNaTöR is on a distinguished road
SeNaTöR - MSN üzeri Mesaj gönder
whm sonic bende istiyorum ama size bir türlü ulaşamadım bana ulaşırmısınız ? destek@yeni-gun.com msn adresim.

Seçenekler
Stil