| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| MSN listemde eklisiniz sanırım, görüşmek üzere.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Yetkili ve WHMSonic Kullanan arkadaşlar yeni özellik olan DJ lere yetki verip girip yayını kesme özelliği sistemde büyük açığa neden oluyor. Açık ne mi adama verdiğiniz WHMSonic Panel Kullanıcı adı ve şifresi ile FTP yede girilip sitede istediğin değişiklik yapılabiliyor. Bu ne demek site tehlikede demek. ilgili arkadaşlar bu yetkiyi sınırlarsa çok iyi olur. |
| ||||
| Merhaba, Ufak bir bilgi rica edecegim sizden, kurmus oldugunuz radyo internal mi yoksa external mi hangi cesit oldugunu whmsonic radyo musterileri listesinde gorebilirsiniz. INTERNAL Radyolar: Internal olarak kurmus oldugunuz radyolar, sunucuda gecerli webhosting hesabı olan kişilerdir ve normal olarak bu kişilerin ftp + email vs diğer hesaplarıda bulunmaktadır. Bu radyolar ftp ye girebilir bu nedenle bu tür radyo sahipleri eğer djlerine yönetim vermek istiyorsa alt kısımdaki external radyo kurulum özelliğini kullanmalıdır daha doğrusu siz müşterinize external radyo kurmalısınız. EXTERNAL Radyolar: Sunucuda webhosting hesabı olmayan dışardan bir müşteriye radyo kurmaya yarar, bu sayede ftp,email,webhosting vs yetkileri olmadan müşteri yine cpaneline girebilir ve direk sadece whmsonic özelliklerini görebilir. Bahsettiğiniz şekilde eğer bir site sahibi sitesinin dj leri tarafından görülmesini istemiyor ise veya ftp vs görülmesin diyor ise, bu kişinin internal radyosunu silin serverdan ve bu kişiye external radyo kurup bilgileri teslim ediniz bu sayede tüm dj lerine kullanıcı adı ve şifresi verebilirler. Not: Eğer external bir radyo türü ise bahsetmekte olduğunuz, serverınızda cpanel ile ilgili bir problem mevcut tur ki bu sorunu çözebilmemiz için bize ulaşmanızı rica ederiz. Destek Adresi: Support - Login Page Bildiriminizin ardından external radyo kurulumunu tekrardan test ettiğimizde CentOS makinada external radyo müşterileri ftp ve webhosting bilgilerine ulaşamamaktadır.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
| |||
| Sorun var yazısını yazdığımda Setup Shoutcast For External Customers bölümünden hesap açtım ve daha sonra WHM den tekrar panele girip bu Setup Shoutcast For External Customers le açtığım hesaba AutoDJ Özellikleri bölümünden AutoDJ Kurulumundan AutoDJ Özelliği verdim yani kurdum. Sonra mp3 yolu olarakda site hesabının birinin home dizininde bir mp3 klasörü gösterdim. domain adı kısmınada bu hesabın domain ini yazdım. Daha sonra FTP den giriliyormu diye merak edip CuteFTP programı ile girmeyi denedim ve girdi. Açıkcası çok korkmuştum ama şuan yine test ettim giriş yapılamıyor. Sanırım sorun düzelmiş Teşekkürler. ![]() NOT: Setup Shoutcast For External Customers den hesap açıp bu hesaba AutoDJ Özellikleri bölümünden AutoDJ Kurmak ÇOK GÜZEL olmuş elinize sağlık bu özellik değişmesse gerçekten iyi olur. Şuanda benim yukarda yazdığım sorunda yok gibi gözüküyor. Zaten bir sorun yaşarsam ben sizlere Destek Adresi: Support - Login Page Bölümünden irtibat kuracağım. ilgi ve desteğiniz için teşekkürler. Konu Herox18 tarafından (12.03.08 Saat 09:39 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| ileride makina değiştiğimizde, yani başka bir şirkete geçtiğimizde yani kısacası ip miz değiştiğinde lisans olayımız nasıl oluyor? |
| |||
| ip eski ve yeni ip adresini ticket atıyorsun değiştiriyor arkdaşlar. benim başımada gelmişti her seferinde değiştirdiler.ayrıca tavsiyede ederim. |
| |||
| tamam o zaman sorun yok alabilirim. |
| ||||
| vede türkçe ticket açabiliyorsun.
__________________ WHMCS Destek |
| |||
| bu programın türk yapımı olduğuna inanacağım |
| ||||
| Geç kalmışsınız cculha ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |