| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
MSN listemde eklisiniz sanirim, görüsmek üzere.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Yetkili ve WHMSonic Kullanan arkadaslar yeni özellik olan DJ lere yetki verip girip yayini kesme özelligi sistemde büyük aciga neden oluyor. Acik ne mi adama verdiginiz WHMSonic Panel Kullanici adi ve sifresi ile FTP yede girilip sitede istedigin degisiklik yapilabiliyor. Bu ne demek site tehlikede demek. ilgili arkadaslar bu yetkiyi sinirlarsa cok iyi olur. |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Ufak bir bilgi rica edecegim sizden, kurmus oldugunuz radyo internal mi yoksa external mi hangi cesit oldugunu whmsonic radyo musterileri listesinde gorebilirsiniz. INTERNAL Radyolar: Internal olarak kurmus oldugunuz radyolar, sunucuda gecerli webhosting hesabi olan kisilerdir ve normal olarak bu kisilerin ftp + email vs diger hesaplarida bulunmaktadir. Bu radyolar ftp ye girebilir bu nedenle bu tür radyo sahipleri eger djlerine yönetim vermek istiyorsa alt kisimdaki external radyo kurulum özelligini kullanmalidir daha dogrusu siz müsterinize external radyo kurmalisiniz. EXTERNAL Radyolar: Sunucuda webhosting hesabi olmayan disardan bir müsteriye radyo kurmaya yarar, bu sayede ftp,email,webhosting vs yetkileri olmadan müsteri yine cpaneline girebilir ve direk sadece whmsonic özelliklerini görebilir. Bahsettiginiz sekilde eger bir site sahibi sitesinin dj leri tarafindan görülmesini istemiyor ise veya ftp vs görülmesin diyor ise, bu kisinin internal radyosunu silin serverdan ve bu kisiye external radyo kurup bilgileri teslim ediniz bu sayede tüm dj lerine kullanici adi ve sifresi verebilirler. Not: Eger external bir radyo türü ise bahsetmekte oldugunuz, serverinizda cpanel ile ilgili bir problem mevcut tur ki bu sorunu cözebilmemiz icin bize ulasmanizi rica ederiz. Destek Adresi: Support - Login Page Bildiriminizin ardindan external radyo kurulumunu tekrardan test ettigimizde CentOS makinada external radyo müsterileri ftp ve webhosting bilgilerine ulasamamaktadir.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
|
| |||
| |||
|
Sorun var yazisini yazdigimda Setup Shoutcast For External Customers bölümünden hesap actim ve daha sonra WHM den tekrar panele girip bu Setup Shoutcast For External Customers le actigim hesaba AutoDJ Özellikleri bölümünden AutoDJ Kurulumundan AutoDJ Özelligi verdim yani kurdum. Sonra mp3 yolu olarakda site hesabinin birinin home dizininde bir mp3 klasörü gösterdim. domain adi kisminada bu hesabin domain ini yazdim. Daha sonra FTP den giriliyormu diye merak edip CuteFTP programi ile girmeyi denedim ve girdi. Acikcasi cok korkmustum ama suan yine test ettim giris yapilamiyor. Sanirim sorun düzelmis Tesekkürler. ![]() NOT: Setup Shoutcast For External Customers den hesap acip bu hesaba AutoDJ Özellikleri bölümünden AutoDJ Kurmak cOK GÜZEL olmus elinize saglik bu özellik degismesse gercekten iyi olur. suanda benim yukarda yazdigim sorunda yok gibi gözüküyor. Zaten bir sorun yasarsam ben sizlere Destek Adresi: Support - Login Page Bölümünden irtibat kuracagim. ilgi ve desteginiz icin tesekkürler. Last edited by Herox18; 12.03.08 at 09:39. |
|
| |||
| |||
|
ileride makina degistigimizde, yani baska bir sirkete gectigimizde yani kisacasi ip miz degistiginde lisans olayimiz nasil oluyor?
|
|
| |||
| |||
| ip eski ve yeni ip adresini ticket atiyorsun degistiriyor arkdaslar. benim basimada gelmisti her seferinde degistirdiler.ayrica tavsiyede ederim.
|
|
| |||
| |||
|
tamam o zaman sorun yok alabilirim.
|
|
| ||||
| ||||
|
vede türkce ticket acabiliyorsun.
|
|
| |||
| |||
|
bu programin türk yapimi olduguna inanacagim
|
|
| ||||
| ||||
|
Gec kalmissiniz cculha
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |