| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Merhaba, v1.8 versiyonu ile birlikte WHMSonic shoutcast admin pro programında bir çok değişiklik gerçekleştirildi pek çok yeni özellik eklendi ve program temaları tamamen değiştirildi, bu konudaki ilk sayfada bulunan ilk mesajımı güncelledim yenilikleri görebilir yeni ekran görüntülerinede ulaşabilirsiniz. WHMSonic artık AWBS programını + FreeBSD işletim sistemlerini desteklemektedir, AWBS WHMSonic modülü resmi olarak AWBS firması tarafından http://www.awbs.com adresinde açıklanmış ve AWBS firması tarafından yayınlanmaktadır, bu nedenle AWBS kullanıcıları WHMSonic sahibi server sahipleri AWBS yazılımlarını yükseltmeleri gerekmektedir eğer AWBS + WHMSonic modülü kullanmak isterseler.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com Konu WHMSonic tarafından (31.03.08 Saat 12:08 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| arkadaşlar öğrenmek istediğim şey şu tek whmsonic ile tek bir ip üzerinden en fazla kaç radyo kullanıcı atarız yoksa her ip için bir radyomu tşk |
| ||||
| 1 ip adresine dilediğinizce radyo oluşturabilirsiniz.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |