| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| WHMsonic bencede öyle bir şey yaparsanız çok güzel olur bende almayı düşünüyorum şuan kullandıgım panel pLesk panel ama WHM ye geçiş yapıcam yakında . lütfen bunu göz ardı etmeyin bence gereken bir şey ![]() |
| |||
| Bu Sistem Ne Zaman Piyasaya Çıkıyor ve Ömür Boyu Lisans Aldığımızda İP veya Sunucu Değiştirdiğimizde Ne Gibi Yolları İzleyeceğiz. |
| ||||
| Ömürlük lisans ve ip değişimleri hakkında; Lisans sahibi dilediği zaman veya serverını değiştirdiği zaman sales@whmsonic.com email adresine email gönderip eski ipsini ve yeni ipsini belirtmesi durumunda ip değişikliği anında gerçekleşmektedir. - Datacenter' lar kendilerine ait datacenter panellerinden ip değişikliği yapmaktadır - Herhangi bir ülkede bulunan WHMSonic yetkilisinden alınan lisansların ip değişimlerini bayiler kendi panelleri üzerinden yapmaktadır. Direk sitemiz üzerinden bizden lisans alan müşterilerimiz için ufak bir panel üretiyoruz sitemiz üzerinden müşteri dilediği zaman sahip olduğu lisans ve lisansların ip'lerini dilediği zaman değiştirebilecek. IRCSonic programı uzun bir bekleyişten sonra Ocak ayı içerisinde yayına girecek, son yaşanan test serverları problemleri malasef yayın sürecimizi biraz geciktirdi ekstra olarak ispanyol ve diğer ülkelerin WHMSonic yetkilileri ve elemanları tercüme işlemlerini ocak ayında bitireceğinden tarih bu şekilde alındı. ilginize teşekkür ederiz.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com Konu WHMSonic tarafından (24.12.07 Saat 10:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Benim anlamadığım bir konu var, şu an IRC sürümü hiç mi online değil yoksa online ama yeni sürüm mü bekliyorsunuz?
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| dexahost ve sunucu.com.tr buna benzer panel kuruyor sizinkini vede onlarınkini net görmedim ama otomatik sistemli çalıştıklarını biliyorum acaba bunlar aynımı yoksa alakası yok kendilerimi yapmışlar ? Bilginiz varsa paylaşırmısınız.. Ve şu durumda var Kısmetse ben Radyo olanı alacağım İRC sistemi alana radyoyu bedava veriyorsunuz bize indirim söz konusu olacakmı bu durumda yoksa İRC sistemi çıkıncamı alayım ? Konu WHMSonic tarafından (26.12.07 Saat 03:54 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Merhaba, WHMSonic kendine özgü bir paneldir, ve sadece WHM/cPanel ile çalışmaktadır diğer firmaların kontrol panelleri ile WHMSonic panellerinin bir alakası bulunmamaktadır. Tamamen kendi yazılımlarıdır. Bazı dedicated firmaları kendilerine özel paneller yazmaktadır kendi satmakta oldukları serverları için diğer panelleri kullanmak veya WHMSonic kullanmak müşterinin kararına kalmış bir durumdur. Radyo olan programımız yani ShoutCast Admin Pro, şu anda satın alınabilir durumdadır ilerde IRC versiyona geçmek isteyenler için özel bir kampanyamız mevcut; Radyo olan versiyon programımızı ömürlük olarak satın aldığınızda ve biz irc versiyon programımızı yayınladığımızda ücretsiz olarak irc versiyona geçebiliyorsunuz ve evet yeni çıkacak olan irc versiyonda radyo programıda ilave edilmiş halde gelmektedir. Bu detayıda bilmenizde yarar var: IRC versiyon programımız henüz WHMCS veya AWBS desteklemiyor, satış programları desteği irc versiyon için en az 2 ila 3 ay sonra monte edilecek program çıktıktan sonra. Radyo versiyonumuz olan programda satış programları desteği mevcut. Radyo programı ile ilgili Türkçe Detaylar ve Resimler: http://forum.whmdestek.com/whm-eklen...admin-pro.html Ayrıca bu güzel bir kampanya, irc sistemi piyasaya çıktığında fiyatı radyo versiyondan çok daha farklı olacağından bu kampanyanın yararlı olduğunu düşünmekteyiz. sales@whmsonic.com adresine Türkçe email atarak satın alım konusunda bilgi alabilirsiniz. ilginize teşekkür ederiz.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com Konu WHMSonic tarafından (26.12.07 Saat 04:03 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Peki acaba irc sürümü için tam bir tarih var mı?..
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Bu Sistemde bir GMS sistemi war irc icin ama o ssh nin icine editlenmiş bi sekilde oluyor bu ondan daha kolay ve SSH erisimi olmadan yapılırsa %100 daha guvenlikli WHMsonic fiyat olarak 210 ytl olarak duydum bence verilmeye deger ömür boyu lisansa (: Kolay Gelsin.. |
| ||||
| Öncelikle yanlış duymuşsunuz, Türkiye yetkilisi olarak, Türkiye'de ki maddi seviyeyi göz önünde bulundurarak daha uygun fiyatlarla sunmaya çalışacağımızı bilmenizi isterim. Ayrıca bu hizmetimizi merak eden arkadaşlara ucundan kıyısından bahsetmek istiyorum. Yakında, WHMSonic tamamen cpanel'den bağımsız çalışacak. Ayrıca DirectAdminSonic ve PleskSonic'te bir süre sonra çıkacak ![]() Başka anlatmayayım, Cem beyede kalsın açıklayacak kadar süpriz ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |