| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Merhaba, Lisans satın aldığınız zaman kurulum ve performans ayarları işlemlerini ücretsiz olarak biz yapıyoruz WHMSonic Türkiye olarak... İyi çalışmalar.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| irc versionu suan tamamen cıktımı
__________________ CahiL Bir kimsenin yanında Kitap gibi sesiz OL..! |
| ||||
| Hayır ancak bu ay bitmeden çıkacağından eminim Kodlama konusunda yetkim olmadığı için kesin konuşamıyorum sadece MaxSoft LLC CEO'su ile yaptığımız görüşmede bunu söylediklerini belirtebilirim..
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Alıntı:
Alıntı:
Siz root WHM'den o kullanıcıya irc veya radyo kurmazsanız, o kullanıcı cpanelinde whmsonic yazılımını göremeyecektir..
| ||||
| kurulumlar whm'den mi yapılıyor cpanelden mi ? |
| ||||
| whmsonic kurulumu ssh'tan, irc ve radyo kurulumları WHM root'tan yapılmaktadır ![]()
| |||
| Merhabalar : Merakla cikmasini bekledigim 1 eklenti , whmsonic shoutcast pek ilgimi cekmemisti radyo hizmeti vermedigimiz icin ama irc eklentisi oldukca guzel ozelliklere sahip ozellikle shell saticilarinin isleri okadar cok kolaylasacakki eskisi gibi detaylara gomulmeyecekler ve sunucular eskisinden cok daha guvenli olacak , malum ssh erisimi verildigi icin sunucunun guvenligi oldukca dusuyordu ozellikle kernel aciklari buyuk tehdit olusturuyordu (bopm , rootkit vb ) , sahsen ben shell sattigim donemlerde GRSECURITY (uzmanlar bilir) ile patchliyordum kerneli ki bu bile %80 guvenlik icermiyordu , umarim en kisa zamanda kullanicilarla bulusur "WHMSONIC IRC" . iyi calismalar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |