| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Bu işlemi yapınca ssh'da cd .. mkdir yedek cd yedek mkdir cpbackup Komutlarını uyguladıktan sonra, "Backup Destination (this should be a directory/NFS/Coda mount with at least twice the space of all your /home* partitions. Setting this to /home is a very bad idea.) " kısmına yedek yazmasanız yedek aldırmaz.Buda bir dip not olsun.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| Alıntı:
Bence arkadaşın bu önerisini yabana atmamak lazım. ![]() |
| ||||
| Alıntı:
![]() |
| ||||
| iki tane dizin olunca zevkli olmuyor ssh dan girince 3-4 kademe gezmen lazım mümkünse /root/y/e/d/e/k/cpbackup yapmak lazım |
| ||||
| Alıntı:
![]() |
| ||||
| Şimdi günlüğü seçtim diyelim. Orda mesela bugunun yedelerini aldı dizinde gezindim gördüm yarının yedeklerinide alacak ama aynı dizine. Bu işlemi yaparken önceki verileri silip yenidenmi yazıyor yoksa var olan verilein üzerinemi yazım oluyor eğer war olan verilein üzerine yazım oluyorsa bunun yararı veya zararları neler anlatırmısınız ? |
| ||||
| Var olan dosyaların üzerine yazıyor herhangi bir sakıncası yok bence hatta iyi bile. Bir hesabı terminate etsen bile yedekleri hala elinde oluyor ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| peki, günlük mü haftalık mı aylık mı yedek aldırmak daha iyi ? tabi günlük en iyisidir ama bunun zararları nelerdir ? yedek alma süresi uzun mudur ? yedek alma süreci devam ederken makine çok mu yavaşlar ? eğer yavaşlamıyorsa, hemen 1 dk içinde tüm yedekleri alıyorsa günlük yapalım.. şuan 40 site var vpste haftalık aldırıyorum yedeği.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |