| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| birtek /scripts/upcp olanı biliyordum.. teşekkürler bilgilendirmen için. |
| ||||
| saolasın hostbank çok güzel bilgiler |
| ||||
| aklıma gelince uyguluyorum ben ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| /scripts/sysup /scripts/fixeverything Diğerleri 1 kere çalışsın yeter.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| bu komutları ne işe yaradıklarını teker teker karşılarına yazzanız hem bu işe yeni başlamıs olanları bilgilendirmiş olursunuz hemde kalıcı bir bilgi olmus olur ![]() mesela /scripts/upcp /scripts/updatenow ikiside update ile ilgili ama farkları ne veya /scripts/upcp --force bu komut farkı ne ? |
| ||||
| /scripts/upcp Kontrol paneli ve ilişkili bileşenleri güncellemek için kullanılır. Sonuna --force anahtarını atarsanız zorlayarak günceller. Hata verirse üzerine yazdır gibisinden.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |