WHM 2086 » Makaleler

WHMde ‘Sorry, a DNS entry for domainadresi.com already exists’ Hatası

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086 » Makaleler

Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02.08.07, 00:12
yasarkemaldag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
yasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud of
Thumbs up WHMde ‘Sorry, a DNS entry for domainadresi.com already exists’ Hatası

Merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Geldim ve İlk Paylaşımımı yapayım dedim.Hasan abi eline sağlık süper bir forum kurmuşşun.

Bu hataya rastlayan bi kaç kişi gördüm forum sitelerinde yazayımda herkes yararlansın dedim.

Sorry, a DNS entry for domainadresi.com already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster)

böyle bir hatanın sebebi bu hesaba ait dns kayıtının sunucuda bulunmasından kaynaklanır.bu domaine yeni bir hesap açabilmek için.

WHM ile reseller/root olarak
DNS Functions menüsü altından Delete a DNS Zone bölümüne girerek ilgili domaine ait dns kaydını siliniz.

veya

SSH ile root olarak

/scripts/killdns domainadresi.com
service named restart

işlemlerini yaparsanız sorununuz düzelecektir.
Kolay Gelsin..
Alt 02.08.07, 00:21
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
hoşgeldin

ben de şu linki vereyim.şurada biraz daha detaylı çözüm sunmuştuk.

Yardım edermisiniz?

yardımcı olacaktır.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 02.08.07, 00:23
yasarkemaldag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
yasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud ofyasarkemaldag has much to be proud of
Alıntı:
HostBank yazmış Mesajı göster
hoşgeldin

ben de şu linki vereyim.şurada biraz daha detaylı çözüm sunmuştuk.

Yardım edermisiniz?

yardımcı olacaktır.
Hoşbulduk
kusura bakma abi makalelere baktım böyle bir makale olmayınca ekleyim dedim.
Alt 02.08.07, 00:27
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Alıntı:
yasarkemaldag yazmış Mesajı göster
Hoşbulduk
kusura bakma abi makalelere baktım böyle bir makale olmayınca ekleyim dedim.
önemli değil.ne kadar farklı anlatım o kadar çok farklı çözüm yolu demektir.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil