| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Server Load pardon yanlış oldu yetkililer konuyu silerse memnun olurum |
| |||
| Merhaba Birşey danışabilir miyim ? Benim server Dual-Core Intel® Xeon® 3040 Processor (1.86 GHz, 1033 FSB) 512 mb ram var şu an ecc Ancak 1 gb daha almıştım.. Daha takılmadı.. serverda 45 site var server load 15-20 arasında gösteriyor... Ve tabiki uyarı veriyor... Ram takılınca bu düşer mi ve azaltmak için neler yapabiliriz... Tehlikeli sınır nedir ve ne gibi zararları olur... Acil cevaplaranız sevinirim.. |
| ||||
| o işlemciye 512 ram nasıl takıyorlar anlayamadım. ![]() 1 gb altı ram ile verim alınmaz o işlemciden. ve tavsiyem en az 2gb ram olmasıdır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Sunucuyu Hollanda'dan mı aldın (leaseweb)CPU loadlarını düşürmek için RAM'in yardımcı olacağını sanmıyorum.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| ram az ama adaşın dediği gibi loadları düşürmede etkili olmaz nasıl olmaz sunucudaki siteler forum tabanlıysa loadlar yüksek olur |
| |||
| bende 4 gb ram var. server load ım bazen kırmızı yanıp sönmeye başlıyor buda benim canımı sıkıyo tabi. apache ye reset atıyorum bazen bi seferde yeşile dönüyo bazen bikaç sefer resetten sonra yeşile dönüye. ewet serverımda forumlar var. 67000 üelik 37000 üyeli 30000 üyeli.. kesinlikle bunlar yüzünden mi server load hatası.. server loadın tehlikesi nedir. kırmızı yandığında ne demek istiyo server load... tehlikesi varsa kaçtan sonra tehlikesi var. ve düşürmek için yapılması gereken bişi varsa nedir. mod security ve csf güvenlik duvarı mevcut makinada bunlarında etkisi olabilir mi... şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler... |
| |||
| Sunucunuzun özelliklerine göre load ın normallik oranı biraz degişir. Ortalama bir rakam belirtirsem 2 yi geçmemesi idealdir. Server statustaki kırmızı ışık bazen sizi yanıltabilir. Şöyleki whm ayarlarından load lar 1 i geçince uyarı versin diye ayarlamışsınızdır. loadlar 1.50 olunca kırmızı yanar. ama bu durumda büyütülücek birşey söz konusu degildir .... Eger hem kırmızı yanıyor hemde loadlar yüksekse sorun var demek tir ![]() |
| |||
| ayarlarda 4 olarak görünüyo zaten kırmızı ışıkta 4 ün üstüne çıktığında kırmızı yanmaya başlıyo.... 4 tehlikeli bi sorunmudur benim serverım için |
| |||
| Serverınızın özellikleri neler dir ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |