| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| ben vpslerde bunu yapmak için saati ayarlıyorum ama saat nedense devamlı bozuluyor neden acaba ?
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| forumda vps saatlerinin bozulma nedeni tartışıldı. bildiğim kadarıyla çözüm bulunamadı. bozulma nedeni yazılım kaynaklı yani vps lerin bölünürken kullanılan yazılımdan ve ana sunucunun işletim sistemindendir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| sunu soylemek istiyorumki bu konu cok isime yaradi ama eksik yani var bu islemleri yaptiktan sonra cron restart atmak lazimmi yoksa direk kapiyormu acaba ? restart atmak gerekiyorsa cron nasi lrestart atilir ssh den.. |
| ||||
| hayır herhangi bir yere restart atmaya gerek yok.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| super extreme tracking koymustum siteye sabaha karsi 5:30 gibi 200 kisi oluyor tma o sirada yedek aliyor super oldu ya... Yedek almak lazim... ![]() |
| |||
| cron girmiş olmama ragmen server yedekleme yapmıyor cronu aktif hale getirmek için ekstra bi işlem var mı |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |