| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Bu Hatanın Sebebi Nedir? Öncelikle İyi Günler Arkadaşlar. Malum Yaz Başlıyor, okul bitti bomboş 3 ayımız var. en iyi şekilde değerlendirmek için bende bir türk hosting firmasından Reseller Aldım. Whm ye girdim. Domain UserName Password Quota Package Contact Email Hosting Firmam Bunları Girmemi Söyledi. Girdim VE Şu Hatayı Aldım: Account Creation Status: failed (Sorry, a DNS entry for forumsaati.org already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster) ) Sorry, a DNS entry for forumsaati.org already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster) Nsler Değiştirilmemişmi Demek İstiyor bu şimdi? Teşekkürler. |
| |||
| Teşekkür ederim. Repte attım:p |
| |||
| Olmuyor Aynı sorun bendede var hesabı terminate an account dan sildim. Create a new account dan bilgileri yazıyorum aynı hata çıkıyor delete a dns zone ye tıklıyorum sildiğim site ile ilgili bişe gözükmüyor whm 11.1.0 versiyonu |
| ||||
| öncelikle şu linkteki işlemi uygulayıp cPanel 10 a geri dönüş yapıyorsunuz WHM ( Account creation complete ) Hesap açamama sorunu ve çözümü daha sonrada tam olarak ne hatası aldığınızı yazıyorsunuz
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |