| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| öncelikle herkese hayırlı akşamlar whm panelimde girdiğim zaman reseller center diye bir bölüm yok hizmetini aldığım yerin belirlemiş olduğu paketler var ben onları Edit Packages dediğimde hiç bir düzenlemek için alan yok benim ne yapmam gerekiyor cevaplar için teşekkür ederim şimdiden |
| ||||
| Alıntı:
Paket oluşturmak ve paketlerinizi düzenlemek istiyorsanız hizmet aldığınız yere bu isteğinizi bildirmeniz gerekiyor.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| teşekkür ederim cevap için ben o zaman hizmet aldığım yerden ziyade kendim add package den oluşturabilirim sanırım ben kendim burdan oluştururum o zaman tekrar teşekkür ediyorum ... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |