| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Bu ne anlama geliyor? /usr/sbin/mysqld --basedir=/ --datadir=/var/lib/mysql --user=mysql --pid-file=/var/lib/mysql/server.xxxxx.com.pid --skip-external-locking %91 işlemci kullanıyo gözüküyo bu işlem ve server donuyor bunun yüzünden nedir bu yardımcı olabilirmisiniz? |
| |||
| neden bu kadar sql kullanılırki o kadar yoracak bir sitemde yok ? yada şöyle sorayım hangi domainin ne sql i ne kadar kullandığını görmem mümkünmü Konu spyhidden tarafından (16.12.07 Saat 09:17 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| WHM de cpu/mysql usage dan bakabilirsiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| cpu/mysql usage bende buraya tıklayınca hiç bişi çıkmıyo bomboş... |
| |||
| öncelikle teşekkür ederim, sorunun kaynağını buldum sitelerden birindeki son aramaları gösteren blok yapıyormuş altı üstü 2 satırlık birşey ne sorunu var hala anlayamadım onu kapatınca %8 e düştü mysql kullanımı. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |