| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Selam arkadaşlar bendeki serverda neden sizin whm lerde olduğu gibi kullanıcı adı şifre girme kısmı yok :S hesapları yeni sunucuma taşıyamıyorum ne yapmam gerekiyor ? resme bakarsanız göreceksiniz ekte dir resim..
|
|
| ||||
| ||||
|
2-3 kere tıklayın user seçeneğine
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
2 - 3 kere tıklamak ? anlamadım o nasıl olacak şimdi normalde whm to whm sisteminde hesapları taşıyacağınız sunucunun root bilgilerini girmek gerekmiyormu ? bende o kısım gelmiyor komple sunucuyu taşımak istiyorum :S
|
|
| ||||
| ||||
|
root seçeneği var orada o kutucuğa tıklayın üst üste
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
ya varya ben bu mozillanın :S sabahtan beridir kastırıp duruyorum mozillada gözükmüyomuş explorerla açtım açıldı bunuda böylece anlamış olduk..
|
|
| ||||
| ||||
| benim sistemde ie yok. anlayacağın tamamen firefox üzerine. firefox eklentileri arasında noscript denen zımbırtı yada benzeri varsa o engelliyordur.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |