WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

root ve ftp cpanel

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086 » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03.01.08, 04:47 AM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
abizer is on a distinguished road
root ve ftp cpanel

benim sorunum bana anormal geldiği için burada paylaşmak istedim

örnek olarak
root
123456
şifrem olduğunu varsayalım daha sonra x bir üyeyede aynı şifreyi verince cpanele girince user root olmassa bile root olarak giriyor
kısaca başka bir user benim root şifremi öğrenmesine gerek kalmayacak bir ihtimal ya benimle aynı şifreyi kullansam eyvah ben yandım ftp içinde bu gecerli farklı user olduğu halde giriyor
bu sadece bendemi diğer sunucu sahipleride bunu test edebilirlermi
bu arada :2082 girmeleri gerecek

kısaca bu hata neyden kaynaklanıyor şimdiden tşk ler
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 05.01.08, 07:33 PM
Fesih BICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Fesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond repute
Fesih BICER - MSN üzeri Mesaj gönder
yalnış anlama emmi oğlu ama niye kendi root şifrenle bir userin şifresini aynı yapıyorsun.

yani bir takıntımı bu ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 06.01.08, 01:40 AM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
abizer is on a distinguished road
Alıntı:
Fesih BICER´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yalnış anlama emmi oğlu ama niye kendi root şifrenle bir userin şifresini aynı yapıyorsun.

yani bir takıntımı bu ?

takıntı değil ben sadece bir örnek verdim bu sorunların çözümü hakkında bilgi aldım
kısaca şöyle dim örnek verelim sizin root şifresiniz 123456 bunuda sunucuda bulunan x bir üye aynı yaptı
buyrun buradan yakın her ne kadar olursa olsun imkansız bişey değil

Seçenekler
Stil