| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| whm den site ip adresi degiştirme nasıl yapılır ? merhaba arkadaslar whmden ana ip ye kurulmus bir sitenin ip adresini başka bir ip adresi ile degiştiriyorum ve sanırım direk o ipye yonlendiriyor ve karsıma cpanel yazan normal ana sayfa cıkıyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? |
| ||||
| dns zone burayı kendisi düzenlemesi gerekir. düzenlememişse whm > edit dns zone burdan sen düzelt
__________________ domain bayiliği |
| |||
| Alıntı:
düzelttim dns zonede ip ayarlarıda yeni verdiigm ip adresini almıs ama yine cpanel sayfasını acıyor.. |
| ||||
| httpd.conf dosyasında ilgili sitenin ip adresi doğrumu ? <VirtualHost ipadres:80>
__________________ domain bayiliği |
| |||
| sanırım sıkıntı benim sunucunun geninde var ipleri eski haline cevirmiştim bugün tekrardan baktım ipleri kendisi degiştirmiş ![]() |
| ||||
| Merhaba, buna benzer bir sorun bendede mevcut, sitenin ip adresini değiştiriyorum Index of / Last modified Size Description Parent Directory 16-Jan-2008 05:29 - diye görüküyor, dns zoneden baktıgımda yeni atadıgım ip aktif ama siteye girince bomboş görüküyor
__________________ ...,,,..,, |
| ||||
| Alıntı:
Ya da bir proksi den test edin .
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |