| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| WHM de SSH ve Yedekleme Merhaba biz dedicated aldık. Şu an üzerinde kurulu panel WHM 11.11.0 cPanel 11.16.0-R18546 CENTOS Enterprise 4.6 i686 on standard - WHM X v3.1.0 Bunda yedekleme işlemlerini nasıl yapmalıyım. Mesela host sattığımda onlarında güvenliği için genel bir yedek almalımıyım. Yoksa herkes yedeğini kendi hesabı üzerindemi almalı? Birde yeni başladım. Bu SSH kullanımı nasıldır acaba siteye baktım ama en baştan bir anlatım yok. Mesela ana panelde Security altında Manage SSH Keys diye bir bölüm orda key yaratıyorum. Fakat bunu nasıl kullanmalıyım. Teşekkürler şimdiden. |
| |||
| WHM de backup(yedekleme) ayarları Bu Linkde yedekleme işleminin nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz... |
| |||
| Hocam yedekleme tamam eyvallah da bir de SSH sormuştum. Onu çözemedim bir türlü Putty ile bağlanıyorum. Login geliyor oluşturduğum ssh key için verdiğim adı giriyorum ama password olayını çözemedim ne giricem. |
| |||
| Putty ye gir SSH ı seç ve ip ni yaz. Ardından : "login as:" gelicek root yaz. Sonra şu çıkacaktır ; " root@sizin_ipniz's password: " Buraya şifrenizi yazın. O ekranda görünnmüyor. Ama siz yazın ve enterlayın root pass iniz whm root giriş şifrenizdir.. Ardından SSH dasınız :| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |