WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

Resellerden Sunucuya Gectim Accountları Nasıl tasıyabilirim (WHM)

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086 » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 14.01.08, 07:52 PM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
tayfun is on a distinguished road
Resellerden Sunucuya Gectim Accountları Nasıl tasıyabilirim (WHM)

Merhaba;
WhmTo whm Kısmını okudum fakat resellerden Sunucuya Nasıl tasınacagı anlatılmamıs.

Daha Onceden Reseller Hizmeti Kullanıyordum Sunucuya Gectim Accountlarımı Nasıl tasıyabilirim İyi Gunler (Panel whm)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 14.01.08, 09:13 PM
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 43
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
Merhaba,

Sunucuda boş bir ftp açın tüm sitelerin full yedeklerini oraya indirin sonra yedekleri home kısmına taşıyın, whm'den restore edin.Restore yöntemleri aratırsanız forumda vardır.
  #3 (permalink)  
Alt 14.01.08, 10:50 PM
Tahsin ALTAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator

Tecrübe Puanı: 100000
Tahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond repute
1- Sunucunuzda boş bir hesap açın aaa.com gibi şifresine 123 verin
2- Reseller panelinize girin
3- list account diyin
4- Açılan cPanel'de Backup bölümüne girin, Sonra generate full backup daha da sonra açılan sayfada home directory yazan yeri remote server yapın adres olarak sunucunuzun ip adresini yazın. Alt satırlara da orada açtığınız aaa.com hesabına ait kullanıcı adı ve şifresini yazın port olarak 21 yazın yedeklemeyi başlatın. Bunu tüm hesaplar için uygualayın
5- Yedekler /home/{aaa.com kullanıcısının ftp adı}/ içinde saklanıyor olacak buraya giriş yapın
6- daha sonları buradaki yedeklerin isimlerini değiştireceğiz örneğin bunları adı backup-1.14.2008_19-38-21_xxxxxxx.tar.gz şeklindedir bunları xxxxx.tar.gz olarak değiştirin.
7- Sunucunuzdaki yedekleme sistemini aktif edin
8- Yedekler nereye alınıyorsa bu dosyaları oraya atın
9- WHM Panelden restore backup diyip tüm siteleri açın

Siteler yayında
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil