| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| QUOTA sorunu lutfen yardım ..! arkadaslar bır sorun daha var farklı baslık altında actım bu sorun la karsılasanlar kolayca bulsun lar dıye sunucumdakı tum hesaplar da kullanıcıya verdıgım alan sınırsız olmus ve kullanıcının kullandıgı alan 0mb olarak görunuyor whm de bu basıma bır kez daha gelmıstı onu bı arkadas cözdu ama nereye kadar bunu benım de cöze bılmem gerekır cözumu bılen bır arkadas yardım ederse cok sevınırım bu sorun bu sabah peydah oldu lutfen yardım saygılarımla.. |
| |||
| ||||
| wHM'de Enable Quotas var o linke tıklayın, "kerneliniz quota support ile derlendiyse" düzelecektir..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |