| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| MerhabaLar Ben whm yi ögrenmeye daha yeni başladıgım için bişey bildigim söylenemez Alan Acma, alanı silme, alanı yedekleme Falan öncelikle bunları ögrenmek istiyorm Kusura bakmayın Yeni oldugum için hemen actım Böyle Bir konu ama Lütfen anlayışla Karşılayın Bilgim yok ve Ögrenmegi cok istiyorum Nerden başlamalıyım LÜTFFEN ustalar Help Me ! Please ![]() ![]() |
| ||||
| Sinan bey Eklemeyi Unutmuş Sanırım Keep Dns Zone (needed if you have moved a domain between servers in the same dns trust relationship, and wish to remove the old domain) Yazan Yerin yanındaki kutucuga işaret atma Yenisin Sıkıntı Yaratabilir.. Gerçi WHMDestek.Com Var Sıkıntın Olursa Burdayız... Hesap Açmada Benden Resimli ![]() Create a New Account Yazan yere tıkladıktan sonra aşşagıdaki resimdeki yerlere gerekenleri yaz ![]() Sonra Create Tuşuna Bas Tamamdır Hesabın Açıldı Güle güle kullan
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 Konu MaNiaCc tarafından (18.01.08 Saat 08:31 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| güzel anlatım teb. + rep ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Çok Tşk ederim SizLere daha cok aranızda olucam SizLerden Öğrencek çok şeyim var anlaşıLan Tasarım Falan yapmaya benzemiyor |
| ||||
| walla çok güzel anlamışsın kardeş. kemal birde sırf bold yazma yasak diye biliyorum. |
| ||||
| yok bold yasak değil. burası bildiğiniz o dandik sitelerden değil ve komplexleri olan insanlar yok burda, sadece çok büyük yazmayın yeter. ![]() bende şifre değiştirmeyi söyleyeyim. password modification olması lazım. tıklıyorsun istediğin elemanın şifresini ordan değiştiriyorsun. |
| ||||
| Yok öyle birşey... Çok kaptırmayın kendinizi zartmaster sitelerine ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Şimdide cPanelden Alan Yedekleme Yani (Backup Alma)'yı Gösterelim Aşağıda Görülen Backups Yazısına Tıkla Ve Sonra Vericem Resimleri Sırasıyla Takip Et Cok Kolay )![]() Sonra Cıkan Ekranda Aşağıdaki Resimdeki Yere tıkla ![]() Sonra Cıkan Ekranda Aşağıdaki Resimdeki Yere tıkla ![]() Sonra Cıkan Ekranda Aşağıdaki Resimdeki Yere tıkla ![]() Sonra Cıkan Ekranda Aşağıdaki Resimdeki Yere tıkla ![]() Sonra yukarıda Yeşilin İçindeki Yazı Link Alacaktır Biraz Beklemen Gerek Link Aldıktan Sonra Tıklayıp Sitenin Full Yedeğini indirebilirsin Aynı zamanda bu yedeği ftpnin ana dizininede atıyor baktın cpanelden indirdigin yedekte bi hata varsa ftp den indirirsin hatasız olur sorularının tamamının cevabını aldın bakalım başka bi sorunun olursa yaz cevaplarız iyi çalışmalar...
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 Konu MaNiaCc tarafından (31.01.08 Saat 03:01 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Sinan abi Ve Maniac AnLatımLarınız için tşkLer resimleri silinr diye mail adresime atıyorum ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |