WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

DNS'de garip bir problem

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086 » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 24.01.08, 11:12 AM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
mistbringer is on a distinguished road
DNS'de garip bir problem

Merhaba,
Bir haftadir yeni WHM Cpanel kurulmus bir sunucu kullanmaktayim. Nameserver olarak alan adinda sunucunun kendisini gosterdim ve WHM uzerinde de gerekli ayarlari yaptigimi dusunuyorum.
Sorun soyle ki, 3 gundur siteye bazi yerlerden girilmemesi, ornegin evde giriyorum, ofiste giremiyorum (girememek derken nameserver'lara ping attigim zaman yanit da alamiyorum, ama IPden siteye baglaniyorum).
Ayni sekilde tamamen alakasiz yerlerdeki kisilerde de benzer sorun var, bilgisayarin dns cache'i desem, sorun bazen kendiliginden cozuluyor, ornegin dun butun gun siteye giremeyen biri aksam girebilmis, bu sabahtan itibaren yine giremiyor! Ip verince giriyor tabii...

WHM ile tecrubem olmadigi icin yanlis ne yapabilecegimi de bilmiyorum, hosting sirketi de 'e biz giriyoruz' diyip isin icinden cikiyor, ayrica sistem her gun asagidaki hatayi veriyor (bu konuda da bir yardim alamadim hosting'den..):

IMPORTANT: Do not ignore this email.
The hostname (host.*****.com) resolves to . It should resolve to ***.**.***.***. Please be sure to correct /etc/hosts as well as the 'A' entry in zone file for the domain.

Some are all of these problems can be caused by
/etc/resolv.conf being setup incorrectly. Please check this file if you
believe everything else is correct.

You may be able to automaticly correct this problem by using the ' Add an A entry for your hostname ' under ' Dns Functions ' in your Web Host Manager

Web host manager'da host.***.com adresi icin entry var, niye hala bu mesaji veriyor anlamadim..

Tesekkurler
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil