| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| whm den directadmine arkadaşlar biz ortakla vps aldık ama ödemeyi ortak yaptığı için ona sormuşlar oda cpanel kurun demiş ben cpanel değilde directadmin istiyordum bunu oraya haber vermeden kendim kurabiliyormuyum yoksa sadece vps yi kuran yer mi değiştirebilir bunu directadmin sorun değil o var bendede işde nasıl değiştirebilirim yoksa değiştiremezmiyim |
| ||||
| Kontrol panelinizi değiştirmeniz için öncelikle yeni ve temiz bir işletim sistemi kurmanız gerekmektedir. Daha sonra DirectAdmin Web Control Panel sitesindeki yönergeleri izleyerek basitçe DA kurulumu yapabilirsin
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |