| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |||
| Hmm anladım teşekkürler. Yani bi yanma filan olmaz dimi kötü kokular felan ![]() |
| ||||
| Alıntı:
![]()
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| :| aman tanrım neyse ben en iyisi +512 ram çekeyim![]() |
| |||
| Yeni konu açmadan birşey daha sorayim çok olmuyorsam tabi ![]() Dün php5'e geçtim. Sonra geri 4'e geri geçtim. Bu arada modsecurity kuruluydu ve çalışıyordu. Şimdi kuralları eklediğim halde çalışmıyor c99 vs shelleri denedim halen çalışmıyor sebebi ne olabilir? Aktifleştirmek vs için birşey gerekli mi ? |
| ||||
| apache de değişiklik yaptınız mı?
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/whm-soru-cevap/1443-memory-load-limit-restart.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Linux Sever » Cpanel Centos Sunucularda Load Kontrol Scripti | This thread | Refback | 12.02.08 02:50 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |