| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Hangi sitenin ne kadar işlemci kullandığını görme? Hangi sitenin ne kadar işlemci kullandığını görme gibi bir şey mümkün mü ? Server Load %20 %30 olduğu zamanlarda bakma ihtiyacı duyuyorum. Hangi site ne yapıyor acaba diyorum.. Böyle bir araç var mı ? |
| ||||
| Böyle bir araç yok ama bash ile yapılabilir. Detaylı düşünmedim ama örneğin top çıktısındaki değerler alınır a sitesine ait tüm değerleri alır toplarsınız böyle böyle ayırırsınız hepsini görürsünüz bu şekilde ama üzerinde düşünmek lazım biraz daha
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| bu işlem gerekli bir iş değil mi ? yani mesela benim server load arada 30lara 40lara çıkıyor, nedenini öğrenemiyorum.. siz nasıl öğreniyorsunuz mesela ? |
| ||||
| Kendimin yazdığı bir kaç tane basit bash script var. Gösterişsiz şu anda ama sonuç veriyor. Sizin bu yazınızdan sonra biraz süslemeye başladım bakalım sonu güzel olur inş. Şu anda aşağıdaki gibi çalışıyor ftp kullanıcı adı - Cpu % - Ram % tahsin - 5.5 - 37.7 ahmet - 33.3 - 3.2 gibi... Boş bir vaktimde bunu top5 haline getirip aşağıdaki formatta yapacağım. Alıntı:
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |