| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
kendime ait bir server kurdum ubuntu 6.06 TLS forumlardan yardım alarak ve sunucu çalışır durumda ancak cpanel kurmak istedim ve kuruldu 3 saat sonunda ip den 15 gunluk test lisansı aldım ve ilkkez giriş yapmak için ip:2086 dan giriş yaptım root sifremle girdigimde sayfa bembeyaz oluyor ve kalıyor ip:2082 den giriş yaptıgımda License system update in progress. Please try again later hatası alıyorum verify.cpanel.net adresinden ip me baktıgımda lisan aktif durumda görünüyor ve ssh tan giriş yaparak /usr/local/cpanel/cpkeyclt yukardaki kodu yazdıgımda Goto undefined subroutine &Carp::longmess_heavy at /usr/lib/perl5/5.6.2/Carp.pm line 98. bu hata ile karşılaşıyorum. ubuntu uzerinde cpanel calısmıyormu yoksa kurdugum modüllerdemi sorun var yardımlarınız için simdiden teşekkürler.Not: server kurulumu için faydalandıgım forumun adresini vermek isterdim ancak reklam olmaması için vermiyorum isteyen olursa adımları görmek isteyen olursa özelden gonderebilirim. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
|
| ||||
| ||||
|
Aynı sorun ile bende karşı karşıyayım centos ve fedorada aynı problemi çıkarttı
|
|
| ||||
| ||||
|
cPanel ubuntu da çalışmaz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |