| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| MySQL çalışmıyor Merhaba, her şeyden önce selamlar arkadaşlar.. Dedicated sunucu kiraladım bir projemiz için, yazılım bilgileri: WHM 11.15.0 cPanel 11.18.0 CENTOS Enterprise 5 i686 on standard - WHM X v3.1.0 WHM'in ilk kurulum adımlarını tamamladım MySQL şifresini değiştirdim bu adımlardan birinde, sonra sunucuya reboot atıp, tekrar WHM' e girdim fakat MySQL çalışmıyordu. Bu işte pek yeni olduğum için restart'ı denedim fakat böyle bir hata aldım. /usr/bin/mysqladmin: connect to server at 'localhost' failed error: 'Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)' Check that mysqld is running and that the socket: '/var/lib/mysql/mysql.sock' exists! mysql has failed, please contact the sysadmin (result was "Warning, no valid mysql.sock file found.mysql has failed"). Nasıl bir yol izlemeyelim? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Edit: Phpmyadmin e girdiğimde ise böyle bir hata aldım belki yardımcı olur: #2002 - Sunucu yanıt vermiyor (ya da yerel MySQL sunucusunun soketi doğru olarak yapılandırılmadı) Saygılarımla. |
| ||||
| Merhaba, /scripts/mysqlup --force komutunu çalıştırın bir sonuna kadar bekleyin.Öyle deneyin birde.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| Teşekkürler işe yaradı. Önce komutu çalıştırdım daha sonra sunucuyu reboot ettim. Fakat sunucu tekrar gelince bu sefer de cpsrvd "failed" ftpd (1.3.0a) "failed" dedi, restart attım servislere fakat işe yaramadı. |
| |||
| ftpd yi çalıştırdım fakat cpsrvd hala failed. Düzeltmek için nasıl bir yol izlemeliyim?(Foruma baktım fakat bulamadım.) |
| |||
| kendi kendine düzeldi allah allah ![]() |
| |||
| Makineyi açınca yaklaşık 5 dakika bekleyin. Makine ancak kendine geliyor. İlk açıldığında bazı servislerin failed vermesi normal. Sonradan düzelecektir... |
| |||
| Teşekkürler.. Çok acemiyim daha linux makinalar konusunda.. Forumu okuyup bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum ![]() Tekrar ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.. |
| |||
| Alıntı:
![]()
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |