| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Merhaba tekrar arkadaşlar.. Bütün servisler düzgün çalışıyor görünüyor. Nameserverları da ayarlı olmasına rağmen (2 gün oldu ayarlayalı) hiçbiri açılmıyor. Fakat WHM den ip adresine tıklayınca siteler çalışıyor. Sizce problem ne olabilir. Nameserver adreslerini defalarca kontrol ettim hata yok. Teşekkürler şimdiden.. Saygılarımla.. |
|
| ||||
| ||||
|
sunucuda açılıyorsa problem domainin nameserver ayarlarındandır.Sunucu ip lerini atadınızmı domaine ?
|
|
| |||
| |||
|
evet atadım. |
|
| ||||
| ||||
| Dns zone'lerine bakar mısın ? Sorun orada orabilir. Whm giriş yap. Edit DNS Zone tıkla. Sorunlu domaini seç edit tıkla ve orada nameserver ip gelecek.Bak bakalım onlar doğru mu. |
|
| ||||
| ||||
| SSH'a girip service named restart hata verirse yazıp çıktısını paste eder misin
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| WHM den Bind' e restart attım şöyle bir mesaj alıyorum: 'ajax2.xxxxx.net' (in 'xxxxx.net'?): xx.59.xx.xx#53 Feb 14 00:46:07 ajax named[6977]: lame server resolving |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |