| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| default ssh root password nedir? arkadaşlar, godaddy de linux dedicated sunucum var. cpanel whm falan... ssh için root password nedir bulamıyorum. WHM yönetimine girdiğim user password için denedim olmadı. Bunu WHM içinden nereden değiştiriyoruz. |
| ||||
| godaddy den istemeniz gerekli. onlarda sanırım su ile bağlanıyorsunuz yani iki aşamalı girişleri var. Normal giriş yaptıktan sonra su yazıyorsunuz tekrar bilgileri giriyorsunuz. default değer malesef yok mutlaka birşey tanımlamışlardır.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| WHM şifresi ile aynı olmuyor yani. ![]() |
| |||
| WHM ile root' un şifresi aynı oluyor diye biliyorum ama ![]() |
| ||||
| godaddy deki sunucularda malesef bu durum farklı idi ben en son kullandığımda 5 ay önce. Büyük ihtimalle hâlâ durum aynıdır.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| ||||
| İlk önce Godaddy'den tanımladıkları giriş bilgilerini istiyorsunuz.O bilgiler ile ssh'a girdikten sonra # su komutu ile root yetkisine sahip oluyorsunuz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |