| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Kapanma sorunu
Mrb arkadaşlar P4 3.0 2 GB Ram 80 GB HDD li bir makinam var makina arasıra kendini kapatıyor yada servisleri durduruyor, bu birdenbire oluyor çok stabil durumdayken bunun conf dosyalarıyla bir alakası varmıdır yoksa saldırı felanmı yapılıyor. |
|
| ||||
| ||||
| Verimerkezine durumu bildirip sunucunuzun incelenmesini taraflarından istediniz mi ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Sorun donanımsal olarak sunucudan kaynaklanabilir.Veri merkezine durumu bildirirseniz yardımcı olacaklardır.
|
|
| ||||
| ||||
|
ayarlarla oynadınız mı?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
bildirdik ama bir türlü çözemediler hiçbir ayarıyla oynamadım mesala dün bu mesajı yazdıktan sonra sunucunun loadlarına bakıyordum cpu 0,97 ram 1,24 iken yeniledim cpu 93,41 ram 87,50 lere çıkmıştı. sql sorgularına baktım 2 srgu vardı ve cpu ya bir etkileride yoktu nedir hala anlamadım. çözemiyorum. çözemiyorlar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |