| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Copy an account from another server with account password kızmından direk taşı.. veya her siteden tar.gz aldır wget ile sunucuya çekip aç. |
| ||||
| Eski resellere gir.Hepsinin tek tek tam yedek aldır.Hatta tam yedekleri sunucundan bir tane ftp aç oraya direk aldır.Sonra yedekler geldikten sonra home kısmına alıp yedekleri aç.Sonrada resel hesabını yaratıp hepsini onun içine koyarsın ![]() |
| ||||
| ssh izni olmalı tüm hesaplarda daha sonra copy multiple accounts kısmından girip gerekli bilgileri doldurup taşıyabilirsiniz. olmaz ise manuel taşıyın.site sayısı fazla değilmiş.yedekleri alıp kendi sunucunuza atın.sonra ssh üzerinden ana dizine çekin yedekleri.ve whm üzerinden yükleyin.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| yedekleri sshdan teker teker çekip yüklerim sorun değilde bunlar anadizine yüklencek peki daha sonra bunları müşterinin reseller hesabına nasıl atıcam ? |
| ||||
| yedekleri çekin yükleyin.hiçbirşey değişmenize gerek yok.izinler aynı kalır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| sanırım anlatamıyorum derdimi izinlerden bahsetmiyorum zaten ben bu yedekleri sshdan çekiğ teker teker yükledim diyelim bu yedekler benim anadizinime yüklencek müşteri kendi resellerinin whmsinde nasıl görcek onun whmsine nasıl yüklüyeceğiz yani sorum bu size ? |
| ||||
| izinlerden kasıt reseller yetkileridir.siz tüm hesapları çekin ve yükleyin.müşterinizin tüm hesapları otomatikmen panelinde görünür.
| ||||
| göremezse bile list accont dan gir domainin en sağında kimin panelinde görünecekse yazar.eğer değişeceksen tıklar değişirsin en basit şekilde anlattım demi ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |