| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| .net alan adını .com a yönlendirme Arkadaşlar domain.com ve net olarak iki alan adım var ben bunun net olanını com a yönlendirmek istiyorum teşekkürler.... |
| |||
| domain panelinden nasıl yapıcaz???? ns ayarından başka birşey yokprofil bilgileri dışında Konu codetr tarafından (20.02.08 Saat 12:30 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| domaini kilitle, domaini yönlendir,ns oluştur gibi birçok seçenek vardır böyle biraz karıştırarak bulabilirsin. |
| |||
| com a bir hesap aç bir index sayfa aç içine şu kodu ekle kaydet ftp ye at yeterli olucaktır. <meta http-equiv="refresh" content="zamanıyaz;URL=http://site ismi"> |
| |||
| Alıntı:
sağol arkadaşım ancak hesap açmadan farklı bir yolla halledemezmiyiz.. |
| |||
| halledersin oda şöyle olur mesela isimtescilden aldıysan domaini domaini panelden direk yönlendirebilirsin ama isimtescilin dnsleri kaydederek ![]() |
| |||
| malesef isim tescil değil ancak bunu whm de edit dns zone kısmından net alan adını ekleyip ayarları değiştirerek yapabilirmiyiz. |
| |||
| .com olan alan adına ait cpanel içine girip parked domain kısmına .net domaini eklemen yeterli (yonlendirme yapmana gerek yok) bu şekilde yaptığında xxxx.net/asd.html yazdığında da xxxx.com/asd.html gelir. yani iki kopya siten varmış gibi olur. whm içinde de dns fonksyionları içinde Park a domain seçeneği var ama bunun için de hesap açılmış olması gerekiyor. üstteki yontem daha çok işine gelir ![]() Düzeltme: whm den de hesap açılmış olması gerekmiyor. add dns zone kısmından eklediğiniz domain park a domain seçeneğindeki listede gözüküyor ![]() Konu Cedric tarafından (08.03.08 Saat 09:31 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |