| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| MySQl 5 Güncelleme Sorunu Arkadaşlar Linux vps de WHM kullanıyorum. Server Configuration |-> Tweak Settings |-|-> MySQL Bölümünden 5.0 diyerek yükseltme işlemini yaptım sabah kalktığımda forumum açılmıyor sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum burdaki bilgilerle yaptım sonuna kadar yüklenmesini bekledim gece sorun yokken sabah böyle bir sorun oldu vps de yeniyim yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin... |
| |||
| Bende mySQL 5.0 a geçtim ama bakalım arkaplanda bişiler yapıyor ![]()
__________________ halid-can! |
| |||
| acil yardıma ihtiyacım var... |
| |||
| /upcp/mysqlup komutuydu sanırım? Dener misin?
__________________ halid-can! |
| |||
| Öcelikle cevap için çok teşekkürler ama ilk mesajda belirtiğim gibi daha çok yeniyim bu komutu nereye girmem gerekli ...? ![]() |
| ||||
| putty , ssh diye aratırsanız kullanmanız gereken aracı programı bulursunuz ama konudaki ilk mesajda gösterildiği gibi yapın
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| Zaten ilk mesajdaki gibi yaptım sorun halen devam ediyor.... Bahsettiğiniz "ssh" kısmını arattım Manage SSH Keys kısmı var bumudur...?Biraz daha açık olursanız çok sevinicem...(: |
| |||
| Apache i derledim ama komutlarla değil Software başlığı altında Apache Update Seçeneği ile derledim site yerine geldi tabi 2-3 saat sonra tekrar gitti her derlediğimde site geri geliyor sonra gidiyor ne yapmam gerekli....Komut sistemini kullanmayı bilmiyorum whm 11 panel var |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |