| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Merhaba Arkadaslar simdi elimde 1 root 1 de reseller var 2side cpanel ben resellerdeki tüm yedekleri root olan makinaya almak istiyorumda ircd leri filanda ne var ne yok nasil yapagibilirim yardim edermisiniz yanitinizi bekliyorum komut olarak yada resimli anlatabilirseniz sevinirim kolay gelsin |
| |||
| Merhabalar, Eğer her iki makinada da ssh erişimi varsa işiniz kolay. Sitede arama yaparsanız whm den whm 'ye site taşımak konusunda gayet güzel bir yazı bulunmakta. Eğer o işinize yaramazsa buraya yazın, diğer yöntemler hakkında bilgi verelim. Çalışmalarınızda başarılar diler, iyi günler dilerim. |
| ||||
| ben bu yedek alma işinden sıkıldım artık... ufacık bir arama yapınca karşımıza onlarca sonuç çıkıyor herkese ayrı ayrı anlatmak durumunda kalıyoruz. Lütfen forumu arayınız. Helal olsun adamlar resimli bile anlatmış. Bak ben aradım neler çıktı: WHM yedek alma (Resimli) Acil vps full yedek. Cpanel Full Yedek Alımı WHM Reseller Yedek Tüm sitelerin full yedeğini almak daha onlarca sonuç!
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |