| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Bu Linkte resimde anlatıldığı şekilde portları açmanız gerek...
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| burda csf ayarı var radyo port çıkışları için bir ayar göremedim. birde portlara tek tek izin mi vermek gerekiyor. |
| |||
| Arkadaşım, TCP_IN, TCP_OUT ları düzenlemen gerekiyor, her radyo açışında portunu da buraya eklemen gerekiyor.. |
| ||||
| Ya da şu şekilde yapabilirsiniz.. Örneğin 8000 ila 9000 arasını kullanacaksınız diyelim. 8000:9000 şeklinde TCP_IN ve TCP_OUT'a eklemeniz yeterli..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |