| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| nasıl bakabilirim acaba ??? |
| |||
| evet arkadaşlar sorunum hala devam ediyor acaba bir çözüm yolu bulabilecek olan varmı |
| |||
| evet sinan hatanın altındaki kodları buldum buyur sorun ne acaba birşey daha diyeceğim hesap açarken hesabı 2 kere açmaya çalışıyor çünkü 2 kere email geliyor hesap açıldı diye ve hesabın email adresi bölümünde aynı email 2 defa arka arkaya yazılı oluyor hata bence hesabı 2 defa açmasından kaynaklanıyor buyur hata kodu aşağıda: dig failed the usability test! Cpanel: nsRoots::_getdigutil() called at /usr/local/cpanel/Cpanel/DnsRoots.pm line 416Cpanel: nsRoots::_dig('cachetime', 30, 'nsips', 'ARRAY(0x9685f88)', 'query', 'yildiraybasturk.com') called at /usr/local/cpanel/Cpanel/DnsRoots.pm line 136Cpanel: nsRoots::_find_nameservers('yildiraybastu rk.com', 30, 'HASH(0xa1319b8)') called at /usr/local/cpanel/Cpanel/DnsRoots.pm line 46Cpanel: nsRoots::fetchnameservers('yildiraybastur k.com') called at /usr/local/cpanel/Whostmgr/Accounts/Create.pm line 448Whostmgr::Accounts::Create::_wwwacct('plan', 'moved', 'maxpark', 0, 'hasshell', 'n', 'maxlst', 0, ...) called at /usr/local/cpanel/Whostmgr/Accounts/Create.pm line 1431 Whostmgr::Accounts::Create::_createaccount('plan', 'moved', 'maxpark', 0, 'password', 'HIDDEN', 'hasshell', 0, ...) called at whostmgr/bin/whostmgr2.pl line 1649 main::restorecpmove('user', 'yildiray', 'file', 'yildiray.tar.gz', 'extractname', 'yildiray', 'dir', '/home/cprestore', ...) called at whostmgr/bin/whostmgr2.pl line 11061 main::quickrestore() called at whostmgr/bin/whostmgr2.pl line 210 /usr/local/cpanel/src/3rdparty/perl/perldig failed the usability test! Cpanel: nsRoots::_getdigutil() called at /usr/local/cpanel/Cpanel/DnsRoots.pm line 416Cpanel: nsRoots::_dig('cachetime', 30, 'nsips', 'ARRAY(0x9685f88)', 'query', 'yildiraybasturk.com') called at /usr/local/cpanel/Cpanel/DnsRoots.pm line 136Cpanel: nsRoots::_find_nameservers('yildiraybastu rk.com', 30, 'HASH(0xa1319b8)') called at /usr/local/cpanel/Cpanel/DnsRoots.pm line 46Cpanel: nsRoots::fetchnameservers('yildiraybastur k.com') called at /usr/local/cpanel/Whostmgr/Accounts/Create.pm line 448Whostmgr::Accounts::Create::_wwwacct('plan', 'moved', 'maxpark', 0, 'hasshell', 'n', 'maxlst', 0, ...) called at /usr/local/cpanel/Whostmgr/Accounts/Create.pm line 1431 Whostmgr::Accounts::Create::_createaccount('plan', 'moved', 'maxpark', 0, 'password', 'HIDDEN', 'hasshell', 0, ...) called at whostmgr/bin/whostmgr2.pl line 1649 main::restorecpmove('user', 'yildiray', 'file', 'yildiray.tar.gz', 'extractname', 'yildiray', 'dir', '/home/cprestore', ...) called at whostmgr/bin/whostmgr2.pl line 11061 main::quickrestore() called at whostmgr/bin/whostmgr2.pl line 210 |
| |||
| yok düzelmedi hala aynı sorun sinan |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |