| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| an error occurred while processing this directive Hatası Alıyorum ??? Merhaba WHM de apache derleme yaptıktan sonra yeni hesap açılımlarında en üstte ''an error occurred while processing this directive'' bu hatayı alıyorum sorunsuz hesap açılıyor ama biraz bekliyor acaba bunu nasıl giderebilirim sorun ne ??? |
| ||||
| VPS mi kullanıyorsun?
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! NOT: Lütfen destek için forumlarımızı kullanın PM atmayın üzgünüm ama özel ilgilenemem kendi müşterilerimle zor ilgileniyorum 8) |
| |||
| hayır dedicated |
| ||||
| /scripts/upcp --force ile düzeltebileceğinize inanıyorum.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Yanılmıyorsam bu hata sanırım cpanel user dosyaları ile ilgili yazma hatasından kaynaklanmakta. Şuan düzgün ve sorunsuz çalıştığına emin misin açılan hesabın? Yani düzgünlükten kastım user e verilen bant veya disk alanı gibi şeylerde sorun yok değil mi?
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! NOT: Lütfen destek için forumlarımızı kullanın PM atmayın üzgünüm ama özel ilgilenemem kendi müşterilerimle zor ilgileniyorum 8) |
| ||||
| Bana kalırsa bu komut, cPanel bir durumu gerçekleştiremediğinde verdiği hata mesajı. Aynı hatayı apache'i durdurup account açarkende alırsınız..
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| maalesef sinan düzelmedi aynı hata devam hesap açılıyor ama sorun yok ama bu hata var başında ''[an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] Notification => email@email.com via EMAIL [level => 3]'' |
| ||||
| Peki, muhtemelen o hata link şeklindedir tıkladığında altında iframe olarak hatanın gerçek mesajı/kodu yazar. Bu şekilde bakarak orada yazanı söyler misin?
| |||
| maalesef link olarak değil sinan sadece burada belirttiğim gibi başlıyor sonra normal hesap açarken gelenler geliyor sonra hesabı açınca otomatik email gönderiyor ama aynı emailden 2 defa gönderiyor ne olabilir ne yapmak lazım |
| ||||
| O halde, cpanel error_log ve access_log ? dosyasına bakıp hata mesajını bulman lazım..
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |