| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| selam whm panele giriş şifremizi user adı nereden deişiyordu arkadaşlar bulamadım dil eng yanlış birşeyde yapmak istemem. Birde elimde bir reseller var firma alırken hangi domaine açalım reselleri dedi xxx domaine dedim şuan xxx domain süresi bitiyor işimede yaradığı yok domain,i elimden çıkarsam o domain adına açılmış reseller için bir sorun teşkil edermi teşekkür ederi.m.. |
| ||||
| Cevap 1 - ) Reseller Ise Modify an Account Bölümüne Gir Ordan Reseller Ana Domaininin ismini seç ve modify de ordan kullanıcı adını değişirsin..Şifreyi Ise Password Modification Bölümüne Gir Ordan reseller ana domainini sec üst tarafa yeni şifreyi yazdıktan sonra change buttonuna tıkla.VPS yada Dedicated ise Change Root Password Bölümünden değişebilirsin şifreni. Cevap - 2 ) Resellere illa domainden girecem diye bir kaide yok IP:2086 Şeklindede girebilirsin resellere bi sorun teşkil etmez isterse ana domain meb.gov.tr olsun ![]() Kolay gelsin umarım istediğin şey budur ve bende yardımcı olabilmişimdir.
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
| |||
| sağol dostum |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |